Yeme & İçme Kabak mücveri yediniz mi hiç? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor kabak mücverini hiç tattınız mı sever misiniz? ben çokk severım bayılırım Güncellemeler+1 yıl güncell Kabak mücveri yediniz mi hiç? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet kabak mücveri çok yedim özellikle de kahvaltıda harika oluyor ❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yemedim 0 0 Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Yesim, severim. Fırında ayrı kızartması ayrı lezzetli oluyor. 1 1 Yorumla İrşii +1 yıl Yedim* Yorumla
nrkrmzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aydınlıyım bizim burada çok yapılır canım çekti ya sıcak sıcak olsaydı da yeseydik🤤🤤😋 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet.Ben mücverin her türlüsünü seviyorum galiba. :-) 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok severim 🥳 ailede bir ben severim ama annem sağolsun her gittiğimde yapar 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok mağarada yaşıyorum ben yemedim hiç mücver ne demek 😂 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çok defa yedım ekstra bır lezzeti yok yemesem de olurmuş 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Fırında olanı çok severim 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Tattim sevdim evet;) 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet , çok severim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen yaşıyor musun 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye cevap vermiyorsun. Ne oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet kabak mücveri çok yedim özellikle de kahvaltıda harika oluyor ❤️
Yemedim
Yesim, severim. Fırında ayrı kızartması ayrı lezzetli oluyor.
Yedim*
Aydınlıyım bizim burada çok yapılır canım çekti ya sıcak sıcak olsaydı da yeseydik🤤🤤😋
Evet.
Ben mücverin her türlüsünü seviyorum galiba. :-)
Çok severim 🥳 ailede bir ben severim ama annem sağolsun her gittiğimde yapar
yok mağarada yaşıyorum ben yemedim hiç mücver ne demek 😂
çok defa yedım ekstra bır lezzeti yok yemesem de olurmuş
yemez olur muyum, güzel bir lezzet
Anneme diyimde yarin yapsin
Yoğurtla süper gidiyor.
Yedim tadını beğenmedim
Fırında olanı çok severim
Tattim sevdim evet;)
almım alanada mani olmım
Yedim sevdigim bir yemek
Çok çok severim.