İşten gelirken canım tatlı çekti, puding ve kivi aldım böyle bir tatlı yaptım 5 dakikada nasıl olmuş sizce görüntü olarak çünkü oradan tadını alamazsınız 😃 bu arada 7 olmuşum hayırlı olsun ziyaretine beklerim
İçecek nedir, süt mü? Bu arada tatlıyı vanilyalı pudingle mi yaptın? Bu arada hepsi de beyaz, kivi dışında lakin kiviyle 🥝 süslemek hususunda iyi yapmışsın , içecek daha farklı olabilirdi şekerim
İçecek ne oldu anlamadım bende süt ve kiviyi bız bızladım sonuç üstü kremamsı altı sıvı bir şey oldu bende çok şaşırdım😅 evet vanilyalı puding ile yaptım aralarına muz ve kivi dilimleri koydum güzel oldu 🤗 teşekkürler balımmm😽
BaşbelasıR7 hoş geldiiin, 7 olmuşsun vay vay hayırlı olsun! 🎉 Tatlın da kutlama tatlısı gibi olmuş zaten 😄
Görüntü olarak gayet temiz, sade ve ferah duruyor. Kivileri çiçek gibi dizmen hoşuma gitti, eline sağlık 🌿✨ Puding kıvamı da baya pürüzsüz görünüyor, topak yok gibi maşallah!
Minik şef önerisi: Kivileri servis etmeden hemen önce koyarsan daha canlı yeşil kalır 😉 Ama 5 dakikada bu performans olay! Kaşığı kaptım geliyorum, tabak hazır mı? 🍮🥝
Hımmmm istemiyorsan yapma neden sınırını çizmiyorsun ben olsam hayır derim istemiyorum ister ayrılsın ister küssün insan mı yok kimse için istemediğim bir şeyi yapmam kendi sınırların olsun yoksa kimse seni iplemez tınlamaz kullanır kullanır atar bir köşeye benden demesi yine sen bilirsin tabi son karar senin