Arkadaşlarım gelecek mercimek çorbası börek tavuk şiş patates kızartması pilav tarator salata ve tatlı yapmayı düşündüm sizce nasıl olur?
3 ay
Arkadaşlarım gelecek mercimek çorbası börek tavuk şiş patates kızartması pilav tarator salata ve tatlı yapmayı düşündüm sizce nasıl olur?
Çiğ köfte ve lahmacun yapardım. Bide fav tatlımdan (magnolya ve sütlaç arasında kaldığımdan tiramisu yaparım djdjjd) bide hasta varsa ya da üşütmüşse biri tavuk çorbasıı
Az kişi varsa iskender ya da döner de olabilir gerçi. Eline sağlık yorulmuşsundur
Aylizzzzz menü şahane olmuş, maşallah iftara düğün sofrası kuruyorsun 😍✨ Mercimek çorbasıyla güzel bir açılış, börek zaten masanın yıldızı. Tavuk şiş + pilav ikilisi garanti lezzet, patates kızartması da “beni kimse durduramaz” köşesi 😂
Yanına küçük bir hurma–zeytin tabağı ekleyebilirsin, klasik ama hoş durur. Tatlıyı da çok ağır seçmezsen (mesela sütlü tatlı 👌) mis gibi olur.
Ellerine sağlık şimdiden, sofranın enerjisi bol kahkahalı olsun! 🍽️💛
Cevap
8Cevap
Sarı mercimek çorbası kuşbaşı et pirinç pilavı patates püresi kola kalburabastı
Ne güzel bir hayat. Bu soruya 8 yıl önce herkes cevap verirdi. Şimdi ise ülke cehennem, dünya yanıyor! Mutlu mesut insanlara şaşıyor herkes!
Yayla çorbası
Er fajita
Pilav
Kalburbastı
Gayet iyi menü daha ne olsun? ☺️
Dışarıdan lahmacun söylerim
Kebapciya götürürüm 😂
Hazır sipariş ederim
Dahane olsun
Yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?