Güzel soru.. Mutfakta oldukça iyiyimdir.. Ben balık üzerine bir menü yapardım.. Değişik bir karides ve balık çorbası, bol yeşil salata. Arkasından tatlı olarak çikolatalı hafif bir tatlı var aklımda.. Onu yapardım canım da oradakilere çok kızıyorum. Gereksiz eleştirileri için, ne kadar sakin olsamda, aynı sakinlikte kalırmıydım, bilmiyorum..😊 Ame menüm çok güzel bir seçim olurdu.. Eminim..😊
Yemek programları bence çok yanlış bir şey alan var alamayan var yiyen var yiyemeyen var bence tamamen kaldırılmalı evine et alamayan bir ferd et almak için daha rahat yaşam sağlayabilmek için hırslıklık yaptığında onu suçluyorum ama neden hırsızlık yaptığına ya da yaptıranlara laf etmiyoruz
Çorba olarak mercimek yapardım salata olurdu cacık olurdu havuçlu meze olurdu pilav olurdu soslu bir et yemeği olurdu tatlı olarak ta magnolia yapardım ekstra ikram olarak da menü dışı bir gece önceden sarma sarardım rus salatası filan yapardım
Ordor tabağı, somon füme üzerinde krem peynir dereotu ve salatalık ile Ara sıcak, çin böreği zeytinyağlı taze fasulye ile Ana yemek, antikot baharatlı patates dilimleri ile Salata, yeşillik salatası kısır ile Tatlı, panna cotta
Şarbonlu dana biftek tandırda, plastik pirinç pilav, motor yagi karıştırılmış zeytinyağlı sarma, tatlı olarak bezelyeli baklava içecek olarak sahte rakı son olarak sindirim için aseton :D
Mantar çorbası, kıymalı börek, fırında beşamelli tavuk, bulgur pilavı, peynirli salata, tatlı olarakda sadrazam lokumu, ara sıcakda ya sarma yapardım ya da barbunya falan sanırım
Ben Katılsam Başlangıçta Kendi Yaptığım Bol Sebzeli Çorba ile başlardım. Sonra Enginar Yatağında Mantar Sote bu da Kendi Tarifim. Sonra Adana Usulü Şiş Kebap Bunu da Çok Yaparım. Sonra Bol Limonlu Şehriye Pilavı. Lahana Topları. Mevsim Şenliği Salatası Görseli Muhteşem Olan Bol Havuçlu Salata. Ve Tatlı Olarak Şeker Pastası
En İyi Cevaplar