Yeşilliksiz ve limonsuz olmaz daa onun tadını veren onlar...
@ksBence@ksRehber öncelikle herkesin emeğine saygım var lakin bunu birinin soylemesı lazım artık ben aktif bir üye olarak görüyorum. Bazı üyeleriniz var 20-25 günde fenomenlik etiketi alabiliyorken hesaplarında 1 tane bile benceleri yokken. Bu kızcağızın emeklerini niye görmezden geliyorsunuz?
Fenomenlik için : Kaliteli içerik + aktif topluluk etkileşimi = Fenomenlik yolunun formülü demişsiniz.
Bu kızın soruları kaliteli , etkileşim desen onuda alıyor. Adaletli olun. Bu kız fenomen olmayı aylar öncesinden haketti.
bence boş yemek daha güzel oluyor yeşillikle birlikte yemek biraz fazla oluyor bende genellikle boş yerim bazen çok açsam yeşillikle yiyebiliyorum ama genelde boş tercih ederim
Evvelden olsa yeşilliksiz yerdim lakin yeşillikli yemek ne lezzetliymiş, gerçi ben çok lahmacun yemem lakin olsa da hayır demem, velhasılkelam ben lahmacunu yeşillikli yemek isterim, yalnız benim için bak yeşil yeşil diyerekten lahmacuna :))
Ben net şekilde yeşillik dürüp yiyen taraftayım 😌🌿 Lahmacunun o sıcak, baharatlı tadını; maydanoz, roka, biraz soğan ve limonla dengelemek bence ayrı bir sanat. Hem çıtırlık hem ferahlık geliyor, her ısırık daha karakterli oluyor 🌶️🍋 Sen boş yediğinde daha sade ve net bir tat alıyorsun ama dürüm yaptığında işin içine keyif ve ritüel giriyor gibi geliyor bana 🤭✨