Yeme & İçme Biber dolmasının sadece içini mi yersiniz yoksa biberiyle yiyenlerden misiniz? terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Biber dolması önüne geldiğinde dışını bırakıp sadece içini yiyenler varmış...Kıymalı pilav yiyin uğraşmayın biber dolmasıyla o zaman shshs Biber dolmasının sadece içini mi yersiniz yoksa biberiyle yiyenlerden misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Hayır biberiye birlikte yerim. 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Disini pek yemem acikcasi. Ama kabak cicegi dolmasini tamamen yerim. :) 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Aramam tercihim değildir karnımı doyurmak için yerim Bazen biberinide yerim bazen pisliğim tutar sadece içini yerim Bibersiz hafif pişmiç iç harcı pilav gibi severim 0 0 Yorumla
djslam21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Biberini yemeyen gitsin iç pilav yapsın 😂 böyle löp löp yiyorum hele doğu usülü içinde kemikle pişmiş ve sumaklı yapılırsa 😂 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne çirkin bi söz bu yazı!tümüyle yiyorum evet zaten o yüzden adı biber dolması , eğer biberini yemeyeceksem pilav yerim dolma yememe gerek yoktur 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biberi yemeyip içini yiyeenlere anlam veremiyorum 🤷♀️ Biber dolmasını yoğurtla yemeyi çok seviyorum.. 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Küçükken sadece içini yerdim, şimdi içini de dışını da yiyorum..Çocukken bilmiyormuşum birçok tadın lezzetini 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Tamamını yerim çok severim biner dolmasınıOrta büyüklükte bir biber dolmasını ısırmadan tek lokmada yetim 😂 0 0 Yorumla
sessizz33 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 45% +1 yıl Tamamen yapılışına bağlı güzel yapıldıysa hepsini yerim güzel olmadıysa sadece içini yerim 0 0 Yorumla
NeSenSor_NeDeBen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Eskiden sadece içini yerdim. Ama şimdi birlikte yiyiyorum 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Biberler mideme dokunuyor by yüzden içini yiyorum genelde 0 0 Yorumla
Emrekurtt06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Eskiden yemezdim ama biber de yüksek miktarda c vitamini varmış 0 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biberiyle birlikte yerim ben.Ziyan mı ediyim o kadar şeyi hem öyle daha lezzetli. 0 0 Yorumla
GS_Aras Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Normalde yemem sevmem ama çok ısrar durumunda içini yiyebilirim. 0 0 Yorumla
sorcierr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Değişiyor ama daha çok içiyle sadece kırmızı biberli dolmaya istisna yapıyorum 0 0 Yorumla
_Liya_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Benim mideme dokunuyor yiyemiyorum biberi maalesef. Misafirlikte yemem o yüzden, ayıp oluyor 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Biber taze ise, kabuğu ince ise tabi ki yiyorum. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Kabuğuyla derken biber pişince üzerinde oluşan kabuk mu?Normal biberi neden yemeyeyim. 0 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben biberini de yerim israf sevmem. Sonucta adi biber dolmasi yemek lazim diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabii ki biberiyle birlikte yerim. Birlikte yemeyen gitsin bulgur pilavı yesin. 0 0 Yorumla
Lalebahcesix Takip Et Xper 1 Yaş: 49 +1 yıl Biber dolması yemenin amacı biber yemek olduğu için elbette hepsini yerim. 0 0 Yorumla
Afroditmeri Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Küçükken biberi acı gelirdi giyemezsin ama şu an ikisi beraber yiyorum başardım södmdldödm 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İçin de sırtını de yerim ama pişmiş biber sevmem.. 2 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Birde yoğurt dökünce çok lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
mehemyetexe Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Biberini yemeyenler gitsin pilav yesin 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Biberiyle yerim çok güzel oluyor :)) 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl biberi eğer iyiyse biberiyle birlikte yerim :) 0 0 Yorumla
Gökçeeeeeem Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Üniversitede biberiyle beraber yemeye alıştım 0 0 Yorumla
fenoolmayanmen Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sadece içini yiyeceksem bulgur pilavı yerim😂 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Eskiden hep içini yiyordum sonra bu değişti tabi. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Biberiyle birlikte yerim 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç yemiyenlerdenim 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Tüm tencereyi 😎😄 0 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Tamamen yerim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İçini. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır biberiye birlikte yerim.
Disini pek yemem acikcasi.
Ama kabak cicegi dolmasini tamamen yerim. :)
Aramam tercihim değildir karnımı doyurmak için yerim
Bazen biberinide yerim bazen pisliğim tutar sadece içini yerim
Bibersiz hafif pişmiç iç harcı pilav gibi severim
Biberini yemeyen gitsin iç pilav yapsın 😂 böyle löp löp yiyorum hele doğu usülü içinde kemikle pişmiş ve sumaklı yapılırsa 😂
ne çirkin bi söz bu yazı!
tümüyle yiyorum evet zaten o yüzden adı biber dolması , eğer biberini yemeyeceksem pilav yerim dolma yememe gerek yoktur
Biberi yemeyip içini yiyeenlere anlam veremiyorum 🤷♀️
Biber dolmasını yoğurtla yemeyi çok seviyorum..
Küçükken sadece içini yerdim, şimdi içini de dışını da yiyorum..
Çocukken bilmiyormuşum birçok tadın lezzetini
Tamamını yerim çok severim biner dolmasını
Orta büyüklükte bir biber dolmasını ısırmadan tek lokmada yetim 😂
Tamamen yapılışına bağlı güzel yapıldıysa hepsini yerim güzel olmadıysa sadece içini yerim
Eskiden sadece içini yerdim. Ama şimdi birlikte yiyiyorum
Biberler mideme dokunuyor by yüzden içini yiyorum genelde
Eskiden yemezdim ama biber de yüksek miktarda c vitamini varmış
Biberiyle birlikte yerim ben.
Ziyan mı ediyim o kadar şeyi hem öyle daha lezzetli.
Normalde yemem sevmem ama çok ısrar durumunda içini yiyebilirim.
Değişiyor ama daha çok içiyle sadece kırmızı biberli dolmaya istisna yapıyorum
Benim mideme dokunuyor yiyemiyorum biberi maalesef. Misafirlikte yemem o yüzden, ayıp oluyor
Biber taze ise, kabuğu ince ise tabi ki yiyorum. Keyifli günler..
Kabuğuyla derken biber pişince üzerinde oluşan kabuk mu?
Normal biberi neden yemeyeyim.
Ben biberini de yerim israf sevmem. Sonucta adi biber dolmasi yemek lazim diye dusunuyorum
Tabii ki biberiyle birlikte yerim. Birlikte yemeyen gitsin bulgur pilavı yesin.
Sadece içini yerim :)
Biber dolması yemenin amacı biber yemek olduğu için elbette hepsini yerim.
Küçükken biberi acı gelirdi giyemezsin ama şu an ikisi beraber yiyorum başardım södmdldödm
İçin de sırtını de yerim ama pişmiş biber sevmem..
Ben içini yerim sadece :))
Birde yoğurt dökünce çok lezzetli oluyor
Biberi ile zaten lezzeti orada
Biberini yemeyenler gitsin pilav yesin
Önce dışını sonra içini yerim
Biberiyle yerim çok güzel oluyor :))
Tümünü yerim, ayıklamam öyle
biberi eğer iyiyse biberiyle birlikte yerim :)
Üniversitede biberiyle beraber yemeye alıştım
Sadece içini yiyeceksem bulgur pilavı yerim😂
Eskiden hep içini yiyordum sonra bu değişti tabi.
Her yerini yerim 😂😀😀
Biberiyle birlikte yerim
Hiç yemiyenlerdenim
İçini yiriq
Hepsini
Tümüyle
O midesiz ben oluyorum.
Kabuk yenmiyor ya
Biberiyle yerim
Tüm tencereyi 😎😄
Biberiyle yerim
Önce içini sonra dışını yerim