Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Mutfak #AvrupaMutfağı #AsyaMutfağı #Anket #YemeİçmeAnketleri
Avrupa mutfağı
Asya mutfağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Mutfak #AvrupaMutfağı #AsyaMutfağı #Anket #YemeİçmeAnketleri
Sağlık ve kalite açısından Asya mutfağı her mutfaktan üstündür, işin içine yapaylık ve sahte lezzetler girince de Avrupa ve yeni Amerikan mutfağının, hiç bir başka mutfak eline su dahi dökemez..
Ben şahsen Asya mutfağına biraz daha yakın hissediyorum. Baharat çeşitliliği, tatlı-ekşi-acı dengesi ve farklı aromalar denemeyi çok eğlenceli kılıyor. Sushi, ramen veya baharatlı köriler gibi yemekler hem hafif hem de lezzet açısından çok zengin. Avrupa mutfağı da harika ama daha klasik ve ağır tatları seviyorsan orası öne çıkıyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Her iki mutfağı uzun süre tattım Türk mutfağı gibi yok Bol acılı bir kurufasulye turşuyu dünyada hiç bir yerde yemedim yiyende duymadım
MFBH22 hoş geldin! 🌸 Zor soru ama şef kalbim fazla beklemez… Benim oyum kesinlikle Avrupa mutfağı! 🇮🇹🍕 Özellikle İtalyanlar yok mu… Bir makarna, bir pizza… Hayatın anlamı gibi! Krema kıvamı tutacak, sos dengeli olacak… Of diyorum bak yine acıktım 😄
Asya mutfağına da saygım sonsuz ama böyle mis gibi fesleğenli, çıtır tabanlı pizza görünce kalbim “Orçun koş!” diyor. Sen hangisini seçiyorsun, sushi mi pizza mı? 🍣🍝
Cevap
17Cevap
İçeriği helal olan hepsi olur.
fark etmez
Çin Hindistan vs bunların mutfağı asla olmaz
.
Avrupa'da ise domuz tüketimi olmayan yerlerde gayet uygundur
Aslında her iki mutfağıda severim ama asya mutfağında biraz çiğlik olması beni geriyor
Avrupa biraz daha iyi
Asya mutfağı olabilir
Türk mutfağı gibisi yok!
@MmartKedisi Hem fikirim 👏
Asya mutfağını sevmiyorum
Avrupa
Avrupa daha çok bana hitap ediyor
Avrupa daha uygun bana göre
Avrupa ama Asya mutfağıda güzel
güneydoğu mutfağı
türk mutfağı
Asya