Hazır Ramazan geldi, dine dayalı bi soru soralım. Malum sitede her Ramazan olduğu gibi sakız orucu bozar mı, mastürbasyon orucu bozar mı gibi 2 IQ üstü soru görmek zor.

Hazır Ramazan geldi, dine dayalı bi soru soralım. Malum sitede her Ramazan olduğu gibi sakız orucu bozar mı, mastürbasyon orucu bozar mı gibi 2 IQ üstü soru görmek zor.

Türkler bineklerini çok zor durumda kalmadıkça yani açlıktan ölmeyecekse yememişler diye duymuştum ki mantıken de bineğin dostun sürekli onla yol almışsın niye kesesin yani bir arkadaş. Dini olarak da araştırmadım ama bir kısmı helal diye duymuştum çocukken ki zaten etrafta başka ulaşabileceği başka yiyecek hiçbir şey yoksa direkt helal konumuna geçer domuz bile öyle çünkü öleceksen etrafta yiyecek bi domuz varsa onu yiyebiliyorsun. İslam önce insan sağlığına, ruhuna sonra insanın hayatta kalmasına önem verir. Yaşam söz konusuysa haram olan da helal olur yani.
Cevap
2Cevap
O kadar haklı bir soruki türkler asla diyor ama gerçek et hariç herşeyi yiyoruz artık tüm her şey yapay artık
Biz Türkler tarih boyunca ata fazlasiyla deger verip yenilebilir olarak gormemisiz bu yuzden bi kesim yemiyor diye biliyorum yani kultur farki
Bunlar hep zeka seviyesi farklılıkları, at gibi kuru gôtlü hayvan yerine sığır yemeyi tercih etmişiz
Kültür farkı da soru neden cinsellik kategorisinde olmuş acaba jdnsjdjdjs
Kültür farki. At eti haram degil ama helale yakin mekruh yani yenebilir ama yenmemesi daha iyi.
Uyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?