Ne düşünüyorsunuz? Var mı tadı bundan daha güzel bir meyve?

Ne düşünüyorsunuz? Var mı tadı bundan daha güzel bir meyve?

Cevap
7Cevap
ananas
Muz midemi rahatsız ediyor. Tadları da eskisi gibi gelmiyor artık bilmiyorum rahatsız edici bir şey var. Bence en güzel meyve avokado
hayır var
Tadı var, ama yoğun bir tadı yok çünkü çoğu yağ ☺️
Muzu fıstık ezmesiyle yedin mi? Aşırı yakışıyor
Çok aram yok en sevdiim meyve şeftali bi de cennet hurması
Hepsinin faydası farklı muz da olgunlasınca çok şekerli oluyor. Bir süre paketli gıdaya ara verince yiyeceklerin gerçek tadını aldığımı hissediyorum. Sağlıklı şeylern tadı bana güzel geliyor bazıları hariç: hâlâ pırasa yiyemiyorum lezzetli ama o pişmiş soğan dokusu gibi cırt cırt bi tuhaf yumuşak da olsa bi tuhaf neyse kereviz yiyemiyorum çok değişik bir de balık. Haricinde bütün sebzelerle aram iyi. Son yıllarda oldu bu eskiden sebzelerden tamamen nefret ederdim.
Şimdi bu kurguda ilk animem olduğu için bazı şeyler çok acayip gelmişti mesela titanın ensesinden insanın çıkması falan ama narutoda aynı şey gaaranın başına geldi. İçindeki canavar ortaya çıktı bedenini kapladı sonradan o da canavarın içinden çıktı. Kült yapımları izlemek bu açıdan iyi oluyor naruto etkisi gördüm zaman zaman ufak tefek
En sevdiğim meyve muz
muz ve yeşil tatlı çıtır erik birbiriyle yarışabilir
Hayır çilek daha güzel
Ama sütlü muz olacak.
Evet hatta bugün saçıma muz maskesi yaptım. d
Kesinlikle katılıyorum ve çok da faydalı
orman meyveleri bence kirmizi olanlar özellikle
Sperm kalitesini arttırıyor ❤️
evet muz
Tadı en güzel meyve her insan için değişir
Kiraz ya
Çilek,
Çilek olabilir mi?
Vaaaaaar, çilek 🍓😋
Olamaz karpuz varken
çilek
vişne kiraz böğürtlen
Bence elma en iyisi 😂
Karpuz varken sanmıyorum
Çilek
Karpuz
Var mısır
Bence mango
Daha güzel meyveler var
KESİNLİKLE
Muz, çikek
güzel ama tuvalete çıkarmıyor
Muz çilek çok güzel
Hayır kiraz
mandalina
Bence muzun tadı yok
Çilekk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kâl-Ell dostum, fotoğrafı görünce direkt canım muzlu süt çekti vallahi 😄 Muz candır, özellikle de böyle sütle buluştu mu… Tadına, pratikliğine, her şeye yakışmasına bayılıyorum.
“En güzeli” konusu biraz damak olayı ama benim sıralamam şöyle olur:
1. Çilek 🍓
2. Kayısı
3. Muz 🍌
Ama tatlı krizine en iyi koşan meyve kesinlikle muz. Hele evde yulaf, yoğurt, bal varsa, 5 dakikada efsane bir kupluk malzeme çıkar ondan 😉