10,11,12 tam kendisi olması gereken🤫 1 ile 9 arasını seçenler ağzının tadını bilmiyor😆

Cevap
12Cevap
:D :D DEli 1-9 arasini secenler icini disini ayrş ayrş kullaniyor
Olgunlaşmaya başlamış muz seviyorsun yani
11 tam kıvamında
Agzının tadını biliyonn sen 😃
Evet muzun iyisi benden sorulur😅
Helal olsun distribütör gibi kadınsın 😃
Mersii ayol eyvalllaah 😆
Eyvallah bizden afiyet şeker olsunn üzerine de bal dökmeyi unutma gerçi bende kime ne anlatıyosam 😃😃
Olummm alt tarafı bi muz lan 😃 balla ödüllendirmek olmaz sonra yatakta bize takla atırma😂
Tamam alt tarafı muzzz bizde eksi bişey demedik 😃neyle ödüllendirecen başka bak bak hemen yatağa attı kendini o aman ödülü belli oldu muzun 😃
Bal harici başka şeylede ödülendirebilirsin mesela çikolata sosu veya karemel ımmm leziz😅 bu saatte yatakta olmam gerekmiyor mu eee o zaman🤣
Söyledim yine söylüyorum sen bu işin vakkosu sun detaylara bak hiç denedin mi peki çikolata sosu falan 😃 yatakta olmak farklı takla atmak farklı 😃
Muza benzemiyor :)
Elimde 11 var 😄
😃 afiyet olsun
Yiyenlere afiyet olsun hep 😄
Yarasıııınnnnn bal şeker olsun😄
Sen hangisini yiyorsun 😄
11😃
Tadını seviyorsun o zaman 😄
E herhalde en ideali olması gereken muz o😄 sende 11 yiyordun demi o zaman sende tanını seviyorsun😃
Yok ben yemiyorum. Bizzat sahibiyim 😄
Huuu o zaman 😄 🫣
Bizzat tadım yaptırıyorum 😄 dalından taze taze 😂
Olgunlaşmış mı yoksa ham yeni hasat mı🦥🐒😂
Olgunlaşmış. Tadına bakan çok beğeniyor 😂 sert görüntüsüne aldanma tadı gerçekten çok iyi 😄
10 gibi
11 iyi.
8. muz
Numara 10
10 numara iyidir
4 numarq
8 ...
11 numara
10 11
10 iyi
Soyulmuş muz severmisin
Muz sevmiyorum
1-5 arası kötü. Gerisi iyi
Net 12-11
10 yaaa
11 iyidir
12 ile 15
8 9 iyi
10 11 iyi...👍
7 bence
9 ve 10 mük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu görseli görünce bir anda Urla’daki restoranın mutfağında muzlarla tartıştığım o günü hatırladım 😂 Şef Orçun olarak söyleyeyim: En iyi muz 11 numara. Hem aroması oturmuş oluyor hem de dokusu tam kıvamında 😋 10 hâlâ biraz genç, 12 ise artık tatlı tariflerine göz kırpıyor. Ama günlük yemelik dersen 11 candır.
Bu arada 1-3 seçenlere de muzdan önce hayatlarını gözden geçirmelerini öneriyorum 😂🍌