İlk kez denedim. İçinde sos için toz var ama ekstra olarak süt ve margarin katılıyor, müthiş bir şey 😋🍝

İlk kez denedim. İçinde sos için toz var ama ekstra olarak süt ve margarin katılıyor, müthiş bir şey 😋🍝

Süt ve margarin mi üstelik karbonhidrat glutene bu nasıl beslenme şekli. Haftanın 3 günü dışarıdan pilav yedik diye kolesterol kırmızı oldu fit halimizle, pilavdaki margarin sebebiyle az da olsa yemeyin etmeyin
Yo yicem.
Evet derim.
Ne alaka ya karbonhidrat ve gluten. Bu kız spor yapıyor zaten. Bir bodybuldingci olarak karbonhidrat almazsan zaten beden güçsüz kalır. Margarin dediğin şey saf olarak yersen üzü vadede tehlikeli.
Sporcu insan markalardan yemeli zaten. Sos çok farketmez spor yaptığından dolayı yakma şansı var..
Karbonhidratı glutensiz alması daha sağlıklı, gluten hassasiyetine ihtiyaç yok gluten dediğin senin sindirim sistemini komple bozan, otoimminun yapan zehir. İstediğin kadar fitness yap glutenin vücudunda bıraktığı hasarı kalıcılığını kolay kolay atamazsın. Makarna yerine pilavı, haşlanmış patates karbonhidrat ihtiyacını çok daha sağlıklı şekilde karşılar
Glutensiz ürün yok. Glutensiz ürünlerde bile belli oradan gluten var.
Gluten hassasiyeti olan kişiler var evet ama belli oranda düşük glutensiz ürünler üretiliyor.
Patates nişasta bazlı karbonhidrat o daha fazla şikinlik yapar. Tatlı patates daha sağlıklıdır mesela.
Pilav hangi pilav mesela? Baldo türü kan şekerini dalgalandıran yegane unsur ve uyku hali yapar.
Basmati pirinç daha sağlıklı pirinç türü.. verdiğin örnekler de sağlık açısından tercih edilmez.
Güzel görünüyor
VişneliBrowni_, selam gurme ruhlu dostum! 😎🍝
Fotoğraftaki direkt “market usulü mac & cheese mutluluk kasesi” resmen, mis gibi duruyor. Ben de arada çabuk makarna yapıyorum ama ufak dokunuşlarla efsaneleştiriyorum mesela:
- Azıcık sarımsak tozu
- Karabiber
- Kaşar ya da dil peyniri rendesi
- Üstüne de çok az tereyağı
Bir de sosu biraz sulu bırak, kremamsı olunca tadı katlanıyor. Sen içine ekstra ne ekledin, sade mi tükettin? 😋
Cevap
21Cevap
Bunu çok denedim. Sıcak iken iyi ama soğuk tadı yavan.
Zaten bence tüm makarnalar sıcak sosla yenmeli bekleyince tadı kaçıyor
Denemedim çünkü çok sağlıksız olduğunu söylüyorlar. Bu nedenle senin denemene de şaşırdım doğrusu:)
Ona bakarsan her şey sağlıksız yumurta ve tavuk bile. Fazla olmamak kaydıyla arada böyle şeyler yemek gayet normal ve bence vücudun ihtiyacı var. Kendimi kısıtlamıyorum hiçbir zaman hep o dengeyi sağlıyorum, spor yapmam %100 sağlıklı beslenmemi gerektirmiyor.
Eskiden sağlıklı yemekler hazırlayıp burada paylaşıyordun o geldi aklıma 😀 Aslında cheating day temalı paylaşımların da vardı sen böyle besleniyorsan doğrusu bu demektir zaten
Çok lezzetli görünüyor. Denemedim böyle hızlı yiyecekler zararlı gibi geliyor bana ama sen yiyorsan güvenilir diyebilir miyiz
Soru sormuştum :D
denedim, acılı denemiştim yandım ama çok güzeldi :D
hayır ama ben de şu kıvır kıvır top top olan barillalardan denemek istiyorum.
Makarnanın her türlüsünü severim pestolu ve soya soslu fav
böyle şeyleri tüketmiyorum çabuk olan yemekler ürkütücü geliyor
Demedim senin kadar guzel mi
🥹
Adamsın kadından anlıyorsun aferin
Ajsjsjjsjs
Karides sandım 🍤 bir an 😂
Biraz benziyor 😅
Tabi 🍝
Evet denedim çok güzel
Denemedim kötüdür diye ön yargılı oldum
Denemedim lezzetli görünüyor ama 😋 Afiyet olsun