Evet
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
3Cevap
İyyy yolda görsem yol değiştirir çanta saklar polise koşarım aw
Hahahha
Aynı böyle ol, aynı anda dört tane ayda ortalama yedi tane...
Şu tipte birini, ellerim şişene kadar dövsem anca kendime gelirim
Ya aslında insanları dış gorunusune gore yargilamamak gerekiyor 😔
Manita mı yaptın reis
bu ne
Latinler böyle seviyor
Yok erkeksi değil bu
Latinler bayılıyor böyle tiplere
Ben has orta asyadan Anadolu’ya gelmiş Türk erkeği hastasıyım bu olmaz
Ne alaka olum
Mavi pijama giymiyorlar adamlar abartma neyse
Ben sana Müslüman olmuş Türk erkeği kültüründen bahsetmedim tengrici bi erkekten bahsediyorum kaç tane tengrici milliyetçi adam tanıdın 😃 çoğu ağzına kebap et hariç yemek sürmüyorlar
Öncelikle Türkiye’de de tengrici erkekler var tengri zaten Türkçe kelime Moğolistan önceden Göktürk topraklarına aitti. İkinci olarak Moğollar tanrıya burkhan diyorlar Moğollar farklı Türkler farklı. Bu arada ülkelerin dini olmaz. Türkiyenin yarısı Müslüman değil haberin olsun ne Müslüman ülkesinden bahsediyorsun? Senin Müslüman dediklerin bile ne kadar uyuyor İslamiyete? Ben kimseye düşmanlık beslemem gerçek neyse onu yazarım
Tengrici adamlara mavi pijama giyiyor demiş KAPAPELSKWKDJWKFKWKFKWKJDWKFKWKDMWMDJWKFNDKF
Müslüman ülkesindeyim diyip g@vur icadı iPhone kullanmak çok güzelmiş
Biz yarısına bakmıyoruz ramazan ayı gelince ülkenin her yerinde bu ilan ediliyorsa ülkenin her şehrinden tutup her köyüne kadar günde 5 vakit ezan okunuyorsa tüm devlet okullarında İslam'la ilgili dersler varsa bu demek oluyor ki burası müslüman bir ülke ve gavur diyerek sen hakaret ediyorsun onlara bu ayrıca komik tengrici dediğin lavuklar iki estetik yapsa kadından farkı olmayan tipler ne anlatıyorsun dostum ve ülkelerin tabiki de dini olur bak tayip Erdoğan bile dinden İslamiyetten bahsediyor sen git bir ab ülkesinde ya da Rusya'da incile bir şey yap ya da din yoktur de bakalım sana ne yapıyorlar ya da bu dediğini Türkiye nin merkesinde burası müslüman ülke değil diye bağır bakalım ne diyorlar ayrıca bu dediklerini diyen günümüzdeki daha doğru düzgün para kazanamayan hiç bir işte çalışamayan ayrı zamanda meslek bile öğrenemeyen aklına gelecek her şeyden şikayetçi ama şikayetlerine rağmen başka ülkede yaşayacak cesareti olmayan m al kişiler ve mavi pijama giyselerdi de kadınsı bir tipe sahip olmasalardı gerçekleri görmediğin için acınacak haldesin hahhhahahah
Ayrıca Müslüman konusunda başka hangi ülkeyedeki insanlar la konuşursan konuş Türkiye de müslümanlık ile ilgili sorular soracaklar daha belkide bir defa sınırdan çıkmadın bulunduğun imalara bak ssfjsksks ve iPhone ye gelince onlar gavur değil ve hakaret ediyorsun bir de saygı duyuyorum diyorsun Yahudiler zaten dünyayı yönetiyor dostum sen kabullensende kabullenemesende farkında olmadan onlara vergi bile veriyorsun 😂😂😂
Sen hayatında tengrici adam gördün mü la tüysüz tavuk shshhdshhd seni ikiye katlarlar makarna yemekten göbeğin çıkmış erkek adam et yer sen günde 20 gr protein alıyorsan anırırım burada hahahhhhaaja
Ya çoğu iş yeri ramazan ayında izin vermiyor iftar yemeği vermiyor sözde televizyonda kutlanıyor diye kalkıp bunu örnek vermen çok saçma. Bu arada dinlere saygı duymak başka ülkelerin inancı olması başka neden Japonya’dan örnek vermiyorsun? Yasa veremiyorsunuz? Çünkü bi tabu içerisindesin. Ben burada bir ateiste bile saygısızlık etmem müslümana bile etmem gavur hakarette değil kuranı okuduğuna emin misin acaba 😃 bu arada islamı savunan sensin ben değil. Yahudilere vergi veren sensin bak bi müslümana yakışmadı
Ben yahudileri seviyorum çoğu Müslümandan daha iyiler Müslüman malları dandik iken Yahudi malları kaliteliyse o Müslümanı sorgularım. İslamiyeti değil müslğmanı sorgularım
Yav ülkede ezan okunuyorsa kaç kişi namaz kılıyor olum İstanbul kilise dolu ben hristiyan bir ülkeyiz diyor muyum cahil olmayın bu kadar
Karı gibi dediğin tengrici adamların kurduğu ülkede konuştuğu dili konuşup laf etmek çok komik Müslümansan Arapça öğren
Şaşırmadım tipik 4 gözlü göbekli kassız testo oranı düşük Anadolu erkeğisin devam et sünepe olmaya ıyyyyyy
Bu arada ben kültürüne bağlı biriyim. Sen ise asimile olmuş bi tipsin haliyle acınılacak halde olanda sensin yazıkk. Ben kendi ülkemin tarihine bağlıyım Araplara yaranmaya devam etttt
Tengrici erkekler karı gibi mi? Tengrici erkekler karı gibi mi? ↗
Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum. Alay malzemem olduğun için teşekkürler kapağğffşdşf
İçim daraldı
Yorumlarda erkekler bile sulanmıştı buna hshshh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeş, konu “genç bakımlı keko” olunca iş tamamen zevk meselesi 😄 Herkesin tarzı, çekici bulduğu şey farklı. Kimisi dövmeli, spor yapan, bakımlı çocuk sever; kimisi de daha sade, salaş, sakin tiplerden hoşlanır.
Bu yüzden “her kız sever / sevmez” diye genelleme yok. Sen kendini iyi hissettiğin gibi ol, gerisi zaten gelir. Ben ankette “Evet” şıkkını seçiyorum, seven mutlaka vardır 😉