Abi güzelce gidiyorum daha yakışıklıyım daha uzunum daha iyi fiziğim var daha kültürlüyüm kız diğerine gidiyor 15 gün sonra ayrılıyor "Of Çk HaWli" " çocuk bildiğin kıroluk yapıyor "Ay BeNi KısKanıyor" "BaD BoY" maksimum 2 hafta sonra "Ya HeR Şeyİme KArIşıYOR FeMinİstler NeRedE BüTün ErKekler AyNı " ben napayım şimdi üzülmekten neden zevk alıyorlar?
Aslında kızlar ağzı iyi laf yapan, konuşmasını bilen biraz ağır tiplerden hoşlanıyor. Toy dediğimiz kızlar ilişkiye heyecan ve aksiyon aradığı için kekolarla takılıyor genelde.
Merhaba Keko sevmiyorum itici geliyor Ben neden keko sevdiklerini tahmin edebiliyorum Çevremdeki bu tip erkekleri seven kızlardan da yola çıkarak...
Genelde aileleriyle ilişkileri kötü, mesela babası tarafından sevilmemiş
Bilinçaltında ben güçsüzüm imajı var onlarda, bu yüzden gidip keko erkek onu kıskanınca ayy nasıl da beni seviyor veya her şeyine karışınca off beni koruyor falan diyorlar
O bad boy, o onu sert seven erkek onu daha iyi korur imajı yatıyor bilinçaltında yaa bu nazikerkek amaan falan ama bu bad boy bak bu beni nasılda seviyor her şeyime karışıyor diyor oysaki bir insanın kendi kararları vardır normal düzey kıskançlıktan bahsetmiyorum burada
Hani şey derler mesela ya benimsin ya kara toprağın
Sen benimsin falan
Bu tipler mutlu olur bu sözlere işte bu yüzden beni nasıl da daha sert seviyor beni sahipleniyor falan diye
Yeterince mantıklı düşündüklerini sanmıyorum.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadi birinden kazık yedi daha niye akıllanmıyorlar ben sevdiğim kızı 4 tane öküzün arasından kurtardım 2 metre boyum var zapzayıf yanında bıçak taşıyan (kime çekecek acaba) bu kekolar mı koruyacak onu yani cidden akılları yerinde değil
Dediğim gibi akıllarından ben güçsüzüm beni koruyacak AA bir bad boy, bir keko lazım o beni daha çok sever şekilcilik imajı kalkmadığı sürece kazık yese de devam eder çünkü çevremden biliyorum kızın aşırı keko bir sevgilisi var Ya benimsin ya kara toprağın falan diyor çocuk yanında bıçak falan taşıyor kız bıçağı görünce ayy ne havalısın yaa falan demişti kaç kez dedik bu çocuğa dikkat et diye , ben böyle tipleri daha çok seviyorum diyor
İş insanın aklında bitiyor
Bu kadar şekilcilik değil de bazı kızlar daha mantıklı düşünse gerçekten kendilerini sevecek erkeği bulurlar. Yani illa yanında bıçak taşıyan otab*ka karışan erkek değil de dinle bir konuşmasını mantıklı erkeği bul , olaylar karşısında mantıklı davranan akılcı davranan birazda huylarınız örtüşüyorsa tamamdır yanında bıçak taşıyan biri seni sevecek değildir ama olaylar karşısında seni düşünen, akılcı davranan birini anlarsın o seni gerçekten seviyodur
Yani hayran olanlar da demekki bunlar gibi herkes dengini sever bu hayatta. Ağzından küfür eksik olmayan şeyler sigara alkol içen kızlar çok fazla e haliyle onlarda kekolara tutuluyolar.