Evet 😅🙈
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şu konuyu da amma gündeme getiriyorsunuz haa... Mesele kekoluksa gidin siz de keko olun o zaman.
Yanında kız olan hangi erkeği görseniz bir kulp takıyonuz. Yok keko, yok kanka, yok aşiret paket, yok zarf zurt...
Adamlar her neyse ne? Ağızları yap yapıyor, ceplerinde para, altlarında araba var. Çok iyi bir tipleri yok ama özgüvenleri nirvana.
Çalışanın olur abi. Allah çalışana parayı da veriyor karıyı da veriyor. Bu siteye olup da sabahtan akşama kadar TİPİM KÖTÜ, BOYUM KISA HÖÖÖÖÜÜÜÜĞĞĞ BEN EFENDİYİM O YÜZDEN YALNIZIM HÖÖÖÖÜÜÜÜĞĞĞ diye karı gibi ağlayıp zırlayacağınıza siz de keko olun o zaman. Siz de keko traşı yapın, siz de Şahin'e binin o zaman.
Utanmıyorsunuz lan koskoca adamlar burada soru açıyonuz benim boyum 178 etrafımda yüzden kız yok diye zırvalamaya... Buralarda mal mal sorunlarla dert yanıp kafa ütüleyeceğinize gidin siz de keko olun o zaman.
Kusura bakma oturup da akşama kadar tercihlerinden ötürü kızları suçlayarak, onların seçtiği adamları da k. ko, bar. o, aşiret paket cart curt diye etiket takarak bir yere varamazsın.
Senin elit ya da efendi olman hiçbir kadının umrunda değil. Sen kız olsan sabahtan akşama kadar tipim kötü, boyum kısa diye ağlayıp zırlayan pısırık, sönük adamı mı tercih edersin yoksa dışa dönük, ağzı laf yapan, yırtık, her işi beceren adamı mı tercih edersin. Bu soruyu kendi vicdanında sor ve orada cevapla önce. Ondan sonra aç bu soruları.
Cevap
6Cevap
Evet maalesef keko severler
Bazıları evet ama ne buluyor onlardan anlamış değilim
bu cocuk cok komik biri ya gormustum, sevmem hayir
Bayılıyorlar keko erkeklere
Keko olmam olamam itici
Hayır iğrenç tipe bak
Yanındaki kızlar öyle demiyor ama
Bayılırlar 😂
bu foto ne kadar varos awk gozum cikti
Ölürler bayılırlar