Ay sevilmez mi bayılırım ya annem bunu efsâne yapar onun üstüne tanımam yapan valla yanında buz gibi kola ve domates çorbası ile iyi gider
2
4 Yorumla
Soran
4 ay
Bizde çok meşhur etlide yaparız et ortada bir tas içinde haşlanmış durur kenarlara pirinci ve etin suyu ile pişer sonra tası alırız etin üstünden o şekilde sunum yapılır
Güzel yemeği benziyor yerim tabii ki tavuklu ve pilav harika olur. Değişik tatlar denemeyi severim hiç duymadım görmedim bu tadı ama görsem yerim yani yenilmeyecek bir şey değil sonuçta.
1
8 Yorumla
Soran
4 ay
Efsane bunu yemelisin pirinciyle bildiğin iplik iplik ayrılan bir lokum
Haşlanmış tavuğu suyunu prince dökerek pişiriyorsun fırında ya da bi karnıyarık tenceresinde butları pirinç üstüne sıralayıp afiyet olsun şimdiden ne diyim🤗😂
Selanik göçmen yemeklerine bayılırım, hele şu gördüğüm tavuk kapama yok mu… Pirincin o tavuk suyuyla şişip tane tane olması, üstte hafif kızarmış butlar… Mis gibi aile yemeği kokuyor ekran buram buram 😋
Ben buna yanına: - Bol limonlu bir cacık - Soğanlı mevsim salatası - Üstüne de hafif bir sütlü tatlı ile tamam “tam sofralık” derim.
Valla bıktım Kabüska yemeğinden ne olursa yerim... Ellerinize sağlık güzel ve lezetti görünüyor... Sofaranız Halil İbrahim sofrası gib bereketi olsun inşallah
Gerçek bu şımarmazsın sen biliyorum bir çok yorumda gizli ve normal yazdım sıcaksın netsin ruhun deli özgür kertenkele bir çok renk degiştiren bukelemuna degişmem seni burada ben çok yorumuna da denk geldim ters gibi merhametin çok😊🤗🙏🥰
Yok yok burada nadir bulanan birisin bi yalakalık yok Rabbim kalbine göre versin inançlısın belli geçenki arkadaşınla ilgili Pronayal olaylarda konuşmuştuk dediğim gibi her yere ayrı uyumun olması güzel bilmiyorum yakın gördüm kendime bizler sevilmeyiz pek ama olsun deli ve özgür ruhumuzu bilen bilir🤗🙏🥰