Karadeniz yemeğini pek bilmem ama genelde balık falan yiyorsunuz. Balık sevmiyorum, bu arada tarhana sadece Karadenize ait değil. Uşakta da baya meşhur ki genelde kış aylarında kahvalti da bile içilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karadenizlilerin çoğu et yemeği bilmez ki nerde yaban otu hemen o geliyo akıllarına
güneşi lahanayla tamamlamak garip İstanbul'da laz bi ailede misafirdim memleketten onlara bi hediye paketi çıktı içinde de lahana turşusu inan midem almadı öyle bi yediler ki zannedersin bir haftadır açlardı ilk yemekleri buydu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet severim hemde çok severim.
Evet severim oldukça zengin bir mutfağı var ❤️
Evet severim afiyet olsun
Giresun’da pide
Trabzon’da köfte
Rize’de kuymak ( Trabzon’da daha ucuz bu arada 🙄 )
Samsun’da menemen 😍😍😍😍
Çakallı menemeni en sevdiğim 😋
Hatırlatma 🥺
Bir ordulu olarak pancar yemeğine Mısır ekmaaa doğrayıp yerum
Yenur omg5
Tahsin doğum günümde hamsi aldınnn
Ahahahah
Balıkları çok severim, Samsun Menemeni bayılırım onun dışında kuymak ve mısır ekmeği ya da ekmeee mi diyorlardı. Severim güzeldir
Kuymak, hamsi kuşu, akçaabat köftesi, hamsiköy sütlacı
Severim.. karalahana sarması ve çorbası çok lezzetli oluyor
mısır ekmeğini sevmiyorum ama kuymak/mıhlama falan bayılırım
2 sene kradenizde kaldım. Kara lahana, balık ve kavurma hariç ne var Allah aşkına.
Yüce rabbim o kadar yaratmış
Afiyet olsun
Yemeklerini derken? Bir kuymak var bir hamsi var zaten, kuymağı da birazdan yiyeceğiz
Laz böreği, hamsi pilavı, tarhana, lahana sarması, akçaabat köfte, içli tava aslında bir sürü yemek var da bilinmiyor fazla
Trabzonluyum, saydıkların yemek statüsünde sayılamazlar bile
İlla et mi olması lazım
Evet. Doğu Anadolu bölgesinin yemekleri candır, asıl yemek ve beslenme kültürü onlarda
Ben et sevmiyorum
İlginç
Karadeniz yemeğini pek bilmem ama genelde balık falan yiyorsunuz. Balık sevmiyorum, bu arada tarhana sadece Karadenize ait değil. Uşakta da baya meşhur ki genelde kış aylarında kahvalti da bile içilir
Karadenizlilerin çoğu et yemeği bilmez ki nerde yaban otu hemen o geliyo akıllarına
Balık severiz çünkü
Karadeniz geliniyim🤣🤣 Balık la alakaları sıfır. Nerde Karalahana hepsi orada, anca misafirden misafire balık🤣🤣
Sen fakir yere gelin gitmişsin
Gayette varlık lı bi aile
Ama haklısın fakirler, Mutfak fakirliği 🤣
Hiç yemekten anlamıyorsunuz kusura bakmayında🤣
severim tabiki.. bende karadenizliyim
Karadenizli olduğum için çok severim..
Muhlama sevmiyorum onun dışında gerisi güzel.
tursu kavurmasi cok severim
Bir Karadenizli olarak tabi ki...
hepsını degıl bır kısmını sevıyorum
Oldum olası sevemedim
sabah sabah lahana yenirmi
Turşusunu yiyoruz
sabah mı hiç çekici gelmedi
Napalım güneş alan bi bölge değil fazla meyve sebze yetişmiyor olan bu :D
güneşi lahanayla tamamlamak garip İstanbul'da laz bi ailede misafirdim memleketten onlara bi hediye paketi çıktı içinde de lahana turşusu inan midem almadı öyle bi yediler ki zannedersin bir haftadır açlardı ilk yemekleri buydu
Ejder meyvesi yetişiyordu da biz mi yemedik
bizim burada sorma hepsi yetişiyor o yüzden lahanaya sıra gelmiyor da sana verdiğim örneği anlamadın sen
Yemek ayırmam.
Kuru fasulyesi
Baluk.
Severi
Kuymak
Evet severim
hayır sevmiyorum
Boş ya
Hayır sevmiyorum
Benlik değil ya
Çünkü çok güzel