Kocamla yemek masasında sözlü olarak tartıştık sizce kim haklı önce okuyunuz detayı sonra anketleyiniz?

Arkadaşlar merhaba kocam işteyken ben kocama süpriz yapmak istedim ve ben gittim bursa kebap evinden pilav üstü döner paket yaptırdım ve geldim eve sonra kocamda 10 dakika sonra eve gelince masaya sandalyeye oturdu sonra ben dedimki sana bursa kebap evinden paket olarak pilav üstü döner yaptırdım afiyet olsun dedim kocamda bana sözlü olarak bi yükseldi bana dediki sen dedi niye ordan pilav üstü döner yaptırdın ben doymam dedi bide bunlar çok soğuk dedi doymam doymam dedi bi bağırdı keşke dedi markette gidipte paket et döner alsaydın ve yanında pilav yapsaydın daha sıcak olurdu dedi keşke öyle yapsaydın dedi ben öyle seviyorum dedi bi yükseldi bana bi bağırdı sözlü olarak ben bunu yemem dedi yarın benim için markete gidiceksin dondurulmuş paket et döner alacaksın dedi hani 250 gram paket varya onları diyor sonra eve geleceksin bana pilavüstü döner yapacaksın bende sıcak sıcak yicem dedi bide dedi hazır paket alırsan içine az koyuyorlar soğuk ve doydurucu olmuyor dedi ama dedi bursa kebap evi içinde dışarıya gidipte yeriz orada tadı çıkıyor dedi ama ben ona süpriz yapmışım bana yaptığı muameleye bak biraz üzüldüm ama kim haklı ben ne yapayım?
Kocamla yemek masasında sözlü olarak tartıştık sizce kim haklı önce okuyunuz detayı sonra anketleyiniz?
Sen haklısın
Kocan haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: