Eşimle yemek konusu yuzunden tartıştık kim haklı?

Dün akşam esim disardaydi işleri vardı onları halletti. Bende regl olmuştum ve cidden karnım, belim her yerim ağrıyordu. Eşimde çok acıktım diye mesaj atmıştı hazır yemekleri yiyemiyor fazla. Bende karnım ağrıyordu ama yine de börek seviyor diye patatesli börek yaptım. Eve geldi ne yaptın felan dedi bende börek yaptım çay demledim regl oldum karnım çok ağrıyor yapamadım pek bisey dedim. O da ben önceden mesaj atıyorum yaptığın bi börek ve çay mı demlemek dedi. Ki ben her çeşit yemeği yaparım ve güzelde yaparım kendisi de severek yer butun yemeklerimi ama dün çok kötüydüm böreği bile karnıma sancı gire gire yaptım. Karnım çok ağrıyor bu ağrıyla sırf seviyorsun diye börek yaptım aldığım karşılık bu mu cidden dedim. Yaptığın bi börek abartma istersen dedi. Ben gerçekten bisey diyemedim sadece gözlerim doldu. Zaten hem karnım ağrıyor hem o da böyle yapınca odama gittim ağladım. Aglayarak uyuya kalmışım. Sonra yanıma geldi ben bi anlik çıkıştım açken gözümü bisey görmüyor özür dilerim dedi ama çok kırıldım 😔
Eşimle yemek konusu yuzunden tartıştık kim haklı?