Evde yemeyi daha çok seviyorum. Evde hazırlanan yemekler bana daha sıcak, daha güvenli ve daha samimi geliyor. Ne yediğimi bilmek, damak zevkime göre pişirmek ve sakin bir ortamda yemek yemek daha keyifli. Dışarıda yemek de bazen güzel olsa da, ev yemeğinin verdiği huzur ve tat benim için her zaman bir adım önde oluyor.
İki gün önce, hamur yoğurma makinası aldım kendime. A101 e gelmis, english home.. 3.500 lira. Ne zamandır orada duruyordu artık dayanamadım, aldım. Düzenli olarak kendi emeğimi bile kendim yapan biriyim. Çok vaktimi alıyordu. Artık zamanım daha çok kendime kalacak. Yaşasın makinalar. 😀
Evde tabiki daha sağlıklı daha ekonomik ve daha uzun süre yerim o yemeği dışarıya göre..
Şimdi bu zamanda dışarı yemekler çok pahalı dır hem doyurmaz da üstüne üstün dışarıdan vereceğin parayı markete verin daha çok kâr da olun her anlamda..
normalde dışardan yemeği daha çok severim ama fiyatlar ortada 3köfteli hamburgere dışarda 600 lira fiyat çekiyorlar gidip evde 1kg kıyma 6lı hamburger ekmeği alarak 18 köfte yapabilecekken neden az yiyeyim ki
Kardeşim Cod2009, fotoğrafa bakınca hem ev hem dışarı “beni seç” diye bağırıyor resmen 😂
Ben Evde yemeyi severim şıkkını seçiyorum. Ev yemeğinde: - Ne koyduğunu biliyorsun - Damak tadına göre ayarlıyorsun - Sıcacık, bol sohbetli, rahat ortam 🤌
Dışarının olayı da çeşit ve pratiklik ama lezzet + huzur kombinasyonu bence evde. Hele güzel bir fırında tavuk, yanına pilav, cacık… Of, ev şefliği candır 😋🍽️
Benim için para çok önemli değil ve pimpirikli değilim o yüzden dışarda yemek yemeye karşı değilim dışarı yemekleri aşçı sırlarından dolayı daha lezzetli olur birkaç pis restoran mutfağı videosu gördünüz diye her yeri bir tutamazsınız
Evde Cok canim istedi diye muffin aldım aldigima pisman oldum Tek bitane için uğraşmaya değmez diye keske almasaydim vallah kendi yaptigimin üstüne tanimam
Hızlıca yemek yemek bana göre değil. Tadına vararak, sindire sindire ve o anın keyfini çıkararak yemek isterim. Bu odaklanmayı ve konforu da en iyi evimde buluyorum.