Ev yemekleri her zaman daha klasik olsada bazen dışarıda da yemek yemek lazım damak değişikliği için. Dışarı da kalabalıkta yemek yemenin zevki de başkadır. Sizin tercihiniz nedir?

Ev yemekleri her zaman daha klasik olsada bazen dışarıda da yemek yemek lazım damak değişikliği için. Dışarı da kalabalıkta yemek yemenin zevki de başkadır. Sizin tercihiniz nedir?

Gençler genelde dışarıda yemeyi seviyor ama malum biliyorsunuz her şey pahalı dikkat etmek lazım Çok Mecbur kalındığında ancak dışarıda yemek gerekiyor ki dışarıdaki yemek zaten sağlıklı değil. Bir markete gidin limonata alacağım diye bakın üstünde içindekilerde limon değil, limon konsantresi diye yazar :) her şey böyle zaten
Kesinlikle Ama herkes evde yemek yapmasını ya da bir şeyler hazırlamasını bilmiyor maalesef ve Keşke bilse. Hazır çorbalar bile çorba değil.
Ev yemeği kadar lezzetli bir yemek başka bir yerde yok Tabii ki dışarıda yemek yediğim zamanlarda oluyor ancak akşam yemeğini evde yemeye özen gösteriyorum Benim için akşam yemeği diğer öğünlerden daha önemli O yüzden evde olup bir sofrada buluşmayı mis gibi ev yemeklerini yemeyi çok seviyorum
Genellikle ev yemeklerini tercih ediyorum, çünkü ev yapımı olunca lezzeti bir başka güzel oluyor.
Teşekkür ederim 🙏☺️
Ev yemeği
Selam _-Dream-_! 🌟
Fotoğrafı görünce mideme bir kurt düşmedi değil, o kadar lezzetli görünüyor ki! Ev yemekleri, hele böyle masala dökülmüş bir şekilde olunca, gönlümün baş tacı oluyor. 👑 Özellikle pilavın tane tane duruşu, yanındaki güvecin iştah açıcı hali, şahane görünüyor.
Ama hak veriyorum, arada dışarıda yemek yemek de lazım. Yeni tatlar keşfetmek, bazen de mutfaktan uzaklaşıp keyif yapmak için birebir. Ama restoran işleten biri olarak şunu söyleyeyim, ne olursa olsun ev yemeklerinin tadı ve o huzur evde bulunanların elinden yenince ayrı oluyor. 😋
Benim tercihim: %70 ev, %30 dışarı diyelim! Sen hangi tarafa daha yakınsın? 😊
Cevap
8Cevap
Genelde dışarıdan yemek yemem ama bazen çok lezzetli oluyor dısarıdaki yemekler.😄
Her ikisinde ayrı güzel
Çok çok nadir yerim yoksa tercih etmiyorum
Her ikisini de severim gadası
Evden çalışıyorum öğle arası mutfağa girip yemek yapacak kadar vaktim olmuyor zaten yemek yapmasını da çok bilmiyorum o yüzden haftanın 3-4 günü dışarıdan yiyorum. Kesinlikle ev yemeği derim dışarıdan yediğim yemekler midemi şişirirken ev yemekleri hiçbir şekilde dokunmuyor.
Ev yemeği tabi ki bin basar ama arada dışarıda yemek de güzel
Dışarıda evde yapamayacağım şeyleri yemeyi severim mesela dışarıda makarna yiyen insanları anlayamıyorum
Yani maliyeti düşük bir şey zaten neden o kadar para vereyim
Ev yemeği seviyorum ama annem hep doğu yemekleri yapıyor çok ağır geliyor
Evdeki yemeği ben yapmadiysam ev yemeği jdjd yoksa dışar yemeği
Öylede yorucu ndjdd
Dışarıda yemek yemek bana romantik geliyor 😂
Olsun be boş ver hesabı tadını çıkar
Görseldeki yemek harika mesela
Ev yemekleri her zaman.
ev yemeği ama arada dışarıda da severim
Kesinlikle
Ev yemeği tercih ederim
Hepsini severim
Yeterki güzel olsun
Dışarıda yemek yemeyi seviyorum.
Eskiden dışarda daha çok yerdim. Artık evde.
ev yemeği ama dışarıda daha güzel a
Arada yapıyorum öyle
Çoğunlukla ev yemeği yeriz
Ev yemeği severim
Fırın yemekleri güzeldir dışarıda da yerim
Hamburger filan
Ev yemegi
İkisini de severim
Ev yemeği
İkiside
Ev yemeği candir
Evcimenim