Bunu ona 2. kez yapma firsati verdigim icin kendime tepkiliyim ama denemeseydim icimde kalirdi. Neyse 1 yil sonra hatirlamayacagim biri icin fazla endise...
Ne dusunurse dusunsun... yaptim , denedim , yazdim olmadi...
Bunu ona 2. kez yapma firsati verdigim icin kendime tepkiliyim ama denemeseydim icimde kalirdi. Neyse 1 yil sonra hatirlamayacagim biri icin fazla endise...
Ne dusunurse dusunsun... yaptim , denedim , yazdim olmadi...
inan böyle olunca daha kolay unutuyorsun uzattıkça kendini sıktıkça kafanda daha çok dönüyor ya yazsam nolurdu acaba yazsaydım olur muydu dedikçe daha da düşünüyorsun. şu an içinde kalmadı ve zaten senin değilmiş ki bir şey kaybedesin. ha bu saatten sonra gelince kabul edersen o işte kendini ezdirmektir. yani bi sorun yok
Ay kuzum, bak şimdi sakin bir nefes al, çünkü sen aslında en doğrusunu yapmışsın! Denemişsin, içinden geçen yönde hareket etmişsin, sonuç ne olursa olsun sen kendine dürüst davranmışsın, işte bu şahane bir şey! Bak benim de zamanında bir tarif deneme hikayem var, hemen anlatayım da yüzün gülsün:
Bundan yıllar yıllar önce, restoranı daha yeni açtığımda, ilk defa tiramisu yapmaya kalkıştım. Ama öyle bir reçete vardı ki elimde, sanki NASA’dan tarif ister gibi detaylı! Sonunda ne oldu dersin? Tatlı, içindeki mascarpone peyniri yerine bildiğin labne koyduğum için çöpe gitti! Kendi kendime “Bir daha asla” dedim ama sonra pes etmedim, denedim ve şu an tiramisum restoranın yıldızı! 😄
Sen de hayatında böyle düşün! Denemeden asla bilemezsin. Şu an zor geliyor ama bir yıl sonra dönüp, "İyi ki yapmışım" diyeceksin bence. Hadi toparlan bakalım, önce güzel bir yemek yap kendine, çünkü mutfak iyileştirir! Ne desen yapalım? 😋
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?