Ağlarken yemek yediğiniz veya yemek yemeye çalıştığınız oldu mu? Yaklaşık yarım saat önce "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki Osman gibi ağlaya ağlaya yemek yemeye çalıştım da dhjdjd
Özür dilerim Osman gibi ağlıyarak yemek yemeye çalıştım derken Osman'ın fotosunu gördüm güldüm hahaha. Benimde geçmişte oldu öyle. Aklıma ata sözü geldi, Koyun can derdin de kasap et bizimki de o misal 😄 Neden yemeye çalışıyoruz ki doya doya ağlamak burdan türemiş herhalde 😄🤐
Gelen görüşlere bende göz gezdirdim. Anne ve babaların çözümü yine ağlatmak hahaha bana hiç yabancı gelmiyor bu his 😕 neyse umarım içini rahatlatmak için ağlıyorsunuz dur. ✨
Son 8 aydır o kadar çok oldu ki hiç istemediğim halde evliliğim bitti... eşimi oğlumu yuvami çok özlüyorum çok ağlamışımdir onlarla yemek yerken ki günlerimi hatırlayip onların yanında olamadigim için...😢😢😢
Annem beni dövdükten sonra gel yemek ye yoksa daha çok döverim dediği an aklıma geldi 🤣ağlaya ağlaya hıçkıra hıçkıra yemek yerdim tabi dayağı hakederdim her seferinde
Bu sabah ağlayarak kahvaltı yapmıştım, sayılır mı? Bir yandan gözyaşlarım akarak içimi çekerken, bir yandan da tereyağlı yumurtama ekmeğimi banıyordum.