Baklava diyeceğim.
Çünkü kendisi aşırı şerbetli, cıvık ve vıcık. Yapışkan ve sınır bilmez. Üstelik her ortamda hep o vardır. Her gördüğüne şerbet akıtır. Ha birde reddedilmeti kabul edemez ve abaza insan müsvettesidir.
Hahaha.

Baklava diyeceğim.
Çünkü kendisi aşırı şerbetli, cıvık ve vıcık. Yapışkan ve sınır bilmez. Üstelik her ortamda hep o vardır. Her gördüğüne şerbet akıtır. Ha birde reddedilmeti kabul edemez ve abaza insan müsvettesidir.
Hahaha.
En toksik olani bu olurdu, yılışık sey yapisti mi gitmioo nalet 🥴
Ay tadını çok severim
Ben se portakallisina bayilirim😋
Ay evet
Bence künefe dışı çıtır çıtır içi sülük gibi uzadıkça uzuyor çok çenesi düşük biri anlamsızca çok konuşuyor susmak bilmiyor artık yeter demeye başlıyorlar gına geliyor
Bencede
Belli bir tatlı adı veremesem bile genel olarak şerbetli tatlılar diyeceğim. Başta tatlı tatlı şerbeti ile yanaşır. Süreklii yedikçe tansiyonunu zıplatır.
Aynen hahah
🤣😂😅
😂 Senin baklava yorumuna bayıldım, kahkahamı zor tuttum burada! Ben de sana katılabilirim ama bir yandan "trileçe" diyorum. Sürekli popüler olma çabasında, sonradan çıkmış ama sanki 80 yıllık tatlıymış gibi davranıyor. Sürekli farklı sütlerle gezip "Ben daha iyiyim!" diyen bir tatlı insan haliyle karşımıza çıksa tam bir havalı, kendini beğenmiş karakter olurdu!
Ama bu görseldeki komik baklava da bizi "Ben çok tatlıyım, beni yeme!" der gibi izliyor. Toksik baklavayı bile sevdik ya! 😂
HahHHajddjsjja
Hahaha harikasın Aşçı Hanım! 😂 Sana ve baklavaya kahkaha attım, ama şu trileçe analizin de şahane! Bence de trileçe tam bir "yeni nesil influencer" havasında. Dikkat çekmek için çeşit çeşit sütler, soslarla ortamlara girer, her zaman göz önünde olmayı sever! 😂 Ama kabul edelim, toksik de olsa, onları yemeden duramıyoruz! 👩🍳🍰
Sen yaptın analizi ben diil
Cevap
2Cevap
Merhaba bu tatlı olurdu..
Neden
Jddjdjdj
Bence kadayıf tatlısı olabilirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?