Burçlar konusunda toksiklik, genellikle kişinin kişisel özellikleri ve davranışlarına bağlıdır, burçların sadece genel eğilimleri hakkında fikir verir. Ancak, bazı astroloji yorumcuları belirli burçları daha "toksik" ya da zorlu olarak tanımlayabilirler. Genellikle, aşağıdaki burçlar toksik özellikleriyle ilişkilendirilen burçlar arasında sayılır:
Akrep: Akrepler, derin duygusal yoğunlukları ve gizlilikleriyle bilinirler. Aşırı kıskanlık, manipülasyon ve intikam alma gibi özellikler bazen toksik olarak kabul edilebilir. Ama Akrep'in duygusal derinlikleri ve bağlılıkları, onları daha çok tutkulu ve sadık yapar da. Boğa: Boğalar sabırlı ve kararlıdır, ancak aynı zamanda inatçı olabilirler. Eğer bir Boğa bir şeyin kendi yolunda olmasını isterse, geri adım atmakta zorlanabilir ve bu bazen toksik olabilir. Ayrıca, sahiplenici ve aşırı güvence arayışları da toksik etkilere yol açabilir. Aslan: Aslanlar, genellikle özgüvenli ve dikkat çekici kişilerdir. Ancak bazen egoları o kadar yüksek olabilir ki, bu durumu baskı yapmaya ya da başkalarını kontrol etmeye kadar götürebilirler. Bu da toksik davranışlara yol açabilir. Tabii ki bu sadece burçların genel özelliklerine dayalı bir yorumdur ve herkesin kişiliği farklıdır. Bir kişinin toksik olup olmadığı, sadece burcuna bağlı değil, yetiştirilme şekline, hayat deneyimlerine ve genel davranışlarına da bağlıdır.
Ben Balık burcuyum yengeçleri seviyorum. Bence toksik insanlar değilsiniz. En toksik burç sorusuna gelecek olursak 🤔🤔 Ateş grubunun değerli üyelerinden 1-2 tane vardır toksikler..😄