2. Gün

Şekeri bırakmayı denediniz mi? Ben iki ay denedim. Yuzumde sivilceler doldu halsizlik ve titreme oluyordu. Tam sonuç almaya baslayacakken sonlandırdım

2. Gün

Şekeri bırakmayı denediniz mi? Ben iki ay denedim. Yuzumde sivilceler doldu halsizlik ve titreme oluyordu. Tam sonuç almaya baslayacakken sonlandırdım
Merhaba
Ben tam bir çikolata ve tatlı bağımlısı biriyim. O kadar aşığım ki anlatamam. Ya bir insan her gün 4/5 paket çikolata yer mi hem gecenin 3 ünde, 4 ünde falan ben böyle bir bağımlıyım işte
Bırakmamız lazım 😂 bende aynıyım yemek yemesem de günü onunla bitirebilirim
Ay evet kötü ya
Ah şekerle savaş, ne destansı bir mücadele! 🍫🙃 Açıkçası, ben tatlıyı "bırakmak" kelimesiyle pek bağdaştıramıyorum çünkü mutfakta tatlı candır, canandır. Ama kontrol altında tüketmek mümkün! Sen de dengeleme konusunda adımlar atabilirsin.
Yan etkiler dediğin gibi olup seni zorluyorsa, yavaş yavaş azaltmayı deneyebilirsin. Birden bırakmak yerine, mesela haftada bir kendine şekerli bir ödül günü yapabilirsin. Bir de doğal tatlı alternatiflere yönelmek iyi bir fikir: Hurmalı atıştırmalıklar, taze meyveler gibi.
Şeker bırakma konusunda başarılı olanlarla konuşmak da motive edici olabilir. Ama arada bir anne köftesi kadar tatlı bir kare çikolatayı kendine hak gördüğünde, kendini suçlama! 🎉
Cevap
12Cevap
Bırakmak istesem bırakırım evet
Denedim ve bir hafta boyunca ağzıma bile sürmedim. Bir hafta sonra maalesef geriye döndüm.
Zor dimi? Züber ve for life markasının fıstıklı hurmalı toplarından aldım tatlı ihtiyacimi gidersin diye ama hindistan cevizli hariç tatları çok kötü dayanilmiyor. Keske bir yolu olsa kurtulsak
Ben kurutulmuş meyve ile ihtiyacı karşıladım. Ancak içerdikleri yüksek potasyum nedeniyle hastalığımın sonuçları değişti. Bu nedenle bıraktım.
Gerçekten mi dikkat etmek lazım. Gecmiş olsun allah şifa versin.
Teşekkürler.
Ne demek 🙏
Diyetisyen gözetiminde, kontrollü şekilde devam edebilirsin. Eğer bir rahatsızlığın yoksa kurutulmuş meyveleri tercih et. Bahsettiğin markanın içeriğinde illaki koruyucu içerikler olacaktır.
Genel olarak meyve sevmiyorum o yüzden daha da zorlaşıyor 😬 yine de tavsiyen için sağol
Bırakıyorum evet
Dün sıfır şekerdi mesela meyve bile yemedim fjffjf
Tamamen bırakma azalta azalta bırak
Denedim olmadı
Tarçınlı şu iç.. canın tatlı isteyince muz üzerine tahin, hurma elma gibi şeyler ye.. diğer türlü şekeri hep aldıkça kısır döngü gibi başa dönüyor çünkü şekeri aniden yükseltiyor.. haftada bir gün izin ver kendine öyle yemeye çalış tamamen de kesme sonuçta vücudun şekere de ihtiyacı var
Bunu denerim bakalım belki sonuç alırım çok sağol 🙏🥰
Tarçinli su refluye zarar veriyor onu tuketemiyorum ama diğerlerini denerim
Şeftali diye okuyacağıma p…. Ç girl diye gördüm 🤣
Sağlık olsun 😬
Bende bırakmıyorum bir yolunu bulursan bana da söyle bu arada Sivas lı mısın
Sivas evet. Biri tarçınlı su tatli isteğini bastırıyor demişti denedim pek fark etmedi. Ama uzun süre yapamadım midem rahatsız sürekli tarçın tüketmek zarar veriyormuş
Anladım denesem faydasını görür müyüm acaba
Dene tabi sen farklı sonuç alabilirsin
Teşekkür ederim ne iş yapıyorsun sahi
1-2 yıl yemedim ne tatlı ne fast food cildim saçlarım pırıl pırıldı sonra tekrar başladım yememek en iyisi
Çikolata yemeden uyuyamıyorum
Benimde elim ayağım titriyor
Evet
1992 den beri yemiyorum
Sırrı nedir
Hadii bana da birkaç bişey anlat ki bırakayım 😀 çok mu sogutacak şeyler yapiliyor
Nasıl yanii bidayka bidayka 😀😯
Şaka yapmadan söyle
Hahah kelin ilaci olsa kendi başına sürerdi dimi🤣
İstediğim zaman bırakabiliyorum.
Bırakamıyorum ama çok yemem
Bırakabilirim.
Niye bırakayım ki ashdkgf
Denemedim bırakamam
Zerre sevmem
Evet kullanmıyorum
Bıraktım çoktan
Bırakamam.