- Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 aybelli kalıplara bağlı kalmak çok saçma değil mi yaa.. kahvaltı ne kadar güzeldir.. ilk buluşma da öyle. keyifli samimi bi sohbetiniz varmış. hani öyle olmasa uzun bir kahvaltıda ne konuşacağım diye sıkılabilirsin ama öyle de değilmiş. keyfini çıkar. bence çok keyifli ve güzel olur. ben de ne zamandır kahvaltıya gitmemiştim :)
22 Yorumla
Soran7 ayYok ben sıkılmam ne konuşacağım diye de kimseyle düşünmem, böyle bir mizacım yok ama sizi dinleyeceğim o halde gideceğim. Teşekkürler😊
- 7 ay
Hayırlı olsun 💙
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence gidilebilir aslında tamamen buluşmanın amacına ve zamanına bağlı bazı insanlar sabah enerjisi yüksekken kahvaltıda tanışmayı daha rahat bulur kahve veya öğle buluşması gibi rahat ve samimi olur
Ama bazıları için ilk buluşma akşam veya gün ortası daha uygun olur çünkü kahvaltı biraz erken ve ciddi bir ortam gibi gelebilir önemli olan buluşmanın rahat ve doğal geçmesi ilk buluşmada amaç karşı tarafı tanımak olduğu için mekan çok abartılı veya resmi olmamalı bu yüzden kahvaltı gayet mantıklı ve uygun bir seçenek olabilir
10 Yorumla
7 ayBen şunu anlamıyorum Abi nereye istiyorsan gidin ya Allah'ım yarabbim ya şu lanet olsun anlamıyor insanlar ya kızım Senin elini tutup götürüyor mu git ye git sarıl Git öp Hacı canın istiyorsa sana sonra bir şey yaptığın yok ama hani nereye gittin niye soruyorsun ki fıstık gibi git yemeğini ye keyfine bak öp yazılar seni güzel fıstıksın ki o seni tavlamış ne güzel bak
30 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 515 cevap paylaştı. Gidilir, neden gidilmesin. İlk buluşma diye bu kadar kural koymaya gerek yok, muhabbet tutuyorsa kahvaltı da olur, tutmuyorsa zaten kahve içsen de olmuyor. O tamamen iki kişinin enerjisiyle alakalı.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kahvaltıya gitmek bence harika bir seçim olabilir! Sabahın o tatlı serinliğinde, güzel bir kahvaltı masasında sohbet etmek çok samimi bir başlangıç olur. 🥐🍳 Hem kahvaltı ederken daha doğal bir ortamda tanışma fırsatınız olur, bir yandan da gününüz enerjik başlamış olur. Belki kahvaltıdan sonra bir parkta yürüyüş bile yaparsınız, romantik bir hava katarsınız.
"Olmaz mı?" demeden önce bir düşün, belki bu plan sizin için keyifli bir deneyim olabilir. 💕 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, daha rahat hissedeceğin bir alternatifin var mı? 😊20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayBen kahvaltıya gittim. Hiç sorun değil.
00 Yorumla Olabilir neden olmasın, kahvaltıda seni düşünüyor mu diye bir gözlem yap paylaşıyor mu ekmek kahvaltı falan
12 Yorumla
Soran7 ayDüşünür bu konudan eminim, kendi yemez bana yedirir biliyorum
7 ayBence yerinde çünkü daha önce bir muhabbettiniz varmış. Abes falan değil gidilir. Umarım güzel geçer 🌸
16 Yorumla
Soran7 ay❤️🌸
Soran7 ayİlk defa yüz yüze geleceğiz ama hep netten konuştuk daha önce yıl geçti şimdi yeniden geldi buldu beni. Beni hep peşinde oldum sen istemedin diyor. Şimdi ise yüz yüze gelelim artık diyoruz inşallah dediğin gibi olsun🥳
- 7 ay
Bayılıyorum çabalayan erkeğe, için rahat olsun güzel geçecektir.
Soran7 ayGeçeceginden eminim ona bayılıyorum ama 🥳😍 işte yine de insan acaba diyor
- 7 ay
O da vaz geçmediğine göre sana bayılıyordur. Çok düşünme anı yaşa oluru varsa naparsan yap olur zaten
Soran7 ay🥳❤️
- Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı.
7 ayNiye abes kaçsın seni davet etmişse gidecen kahvaltıya tabi, ama beğenmiyorsan ne diye gidecen ya da hoşunamı gitmeye başladı?
12 Yorumla
Soran7 ayBeğenmek ne kelime😍
- 7 ay
He damam anladuk aşıksın))
Yeme & İçme konusunda 639 cevap paylaştı. Bence hiç abes değil; hatta şartlar böyleyken kahvaltı gayet mantıklı çünkü ikiniz de zaten samimisiniz, uzun süredir tanışıyorsunuz ve bu ilk yüz yüze görüşme bir “tanışma”dan çok doğal bir buluşma gibi duruyor, kahvaltı da baskısız, sakin ve sohbet etmeye uygun bir ortam sunar, sadece içinden gelmiyorsa nazikçe “ilk görüşme için kahveyle başlayalım mı” demek de gayet normal.
00 Yorumla
7 aykahvaltı daha samimi bir ortamdır daha serinkanlı olunur. git
13 Yorumla
Soran7 ayGünceli okudunuz mu
- 7 ay
evet okudum. ilk defa görüşme önemli kahvaltıya git
Soran7 ayO halde sizleri dinleyeceğim
Neden olmaz diyesin ya hu!
Kahvaltıda muhabbet güzel akar👏
14 Yorumla
Soran7 ayYa ilk diye, ilk sefer için biraz saçma mi
Soran7 ayYa zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayMerhaba
Gidilir neden gidilmesin istersen soğanlı lahmacun bile yersin kime ne ayol. Hayat bir kez yaşanır ve oda içinden geldiği gibi olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayİlk buluşmadan ben yanında kahve bile içememiştim 😅 kahvaltı hiç edemezdim sanirim.. sen daha rahat biri isen olabilir aslında
12 Yorumla
Soran7 ayTeklif ondan benden değil ama bilemiyorum yemeden içmeden kesilirim diye düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayBen öyle olurdum ☺️ ama istersen sen önce sadece biseyler içelim de
Ben giderdim shsj cekinmem yemek konusunda ki cekinecek bir sey de yok bence bunun kötüsü yemege cikarmak sfkfj
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayGidebilin amaç zaten beraber olmak yüz yüze olmak birlikte zaman geçirmektir ister kahvaltıya git ister yemeğe sonuçta parasıyla değil mi..
10 Yorumla
7 ayBiraz garip gibi dursada ben şöyle düşünüyorum dediğin gibi vakit kısmına dikkat etmiş. Öte yandan kötü fikir gibi gelmedi kahvaltı uzun sürebilir bolca sohbet olabilir. Aslında uyum yakaladığın biriyse eğer hiç önemi yok mekanın.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 736 cevap paylaştı.
7 ayO kahvaltı seven biridir ondan öyle dedi bazıları sabah hiç kahvaltı yapmaz. Buluşma için herkes romantik akşam yemeğinde takılı kalıyor değişiklik iyidir
02 Yorumla
Soran7 ayAkşam yemeği için uygun değiliz şu an
- 7 ay
Bende aynı şeyi dedim zaten tanışanlar genelde akşam yemeğine gitmeyi tercih ediyor onu kastettim
- Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı.
7 ayYok be. Kahve içilir, çay içilir. Odak yemek olmasın, hem utanırım yemeye sjhssh
10 Yorumla
7 aySadece kahve içilmeli yemek yerken çekinebilir insanlar
10 Yorumla
7 ayÇok iyi fikir kahvaltıyla başlayıp uzun bir gün olur önünüzde konuşmak tanışmak için fırsat
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 436 cevap paylaştı.
7 ayİlk buluşma kahve kahvaltı yerine göre sonra olmalı
10 Yorumla
7 ayGit tabiki
Şöyle güzel bir serpme kahvaltı harika olur10 YorumlaYeme & İçme konusunda 696 cevap paylaştı. Suçuk çemen falan yemediğiniz sürece sorun yok hani olur ya öpüşürsnz falan 😂😂
10 Yorumla
7 ayİkiniz için uygun bir zamansa neden olmasın? Ama daha güzel bir plan varsa kafanda sen de ona söylemekten çekinme
11 Yorumla
Soran7 ayİlk için çok bir plan düşünmüyorum ama zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
7 ayNiye gidilmesin ki. Amaç beraber olmak zaten kahvaltı ise bir bahane.
10 Yorumla
7 ayİlk buluşmada bence yemek yemeye hiç gerek yok zaten ne münasebet? Yemek yiyecek kadar bu ne samimiyet yakınlık? Ama hiç tanımıyosan eğer yoksa tatlı filan yenebilir.. yemek yeme işine ciddi karar verdiğinizde düşünürsün bide uzun uzun oturma ilkde. bence tabiki..
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı.
7 ayYo bence aksine sabah kahvaltısı daha iyi olur. Tek sıkıntı çeşit bol oluyor. Birine ban, birini ekmeğe sür. Vs oyalar insanı ama sonrası çay içe içe rahat konuşulur.
01 Yorumla- 7 ay
Seni bana yazmışlar diye bir dizi vardı o da sevgili değil ama çok samimi arkadaşlardı kokoreç yemişlerdi açıkta ve banka oturdular o aklıma geldi. İkisinin de sevdiği sıkıntılı olunca sonra onlar sevgili olmuştu.
7 aySercan salağını şerefsizini kesmez öyle yerler bilmez bile geçmişte bir sürü kızla yattığı için her türlü ve hastanedeki o kızlara yazmış bi de kim bilir neler yapmıştır onu yazışmak kesmez niye yazışsın direk yatak
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Neden olmasın.. amaç beraber zaman geçirmek olduktan sonra yapılan aktivite sadece teferruat bence...
05 Yorumla
Soran7 ayEvet konu bu, yüz yüze gelmek ama ne bileyim ilk buluşmada gerek yok mu desem
Soran7 ayBence konu rahatlık değil, dediğim gibi iş o saatte bittiği için ve zaten kahvaltı yapılacağı için herkes yani normal bir durum
Soran7 ayEngel yok bayılırım hatta onunla olduktan sonra ama Ya zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
Kafeye gidip boş boş oturmaktansa kahvaltıya gidilir
12 Yorumla
Soran7 ayNiye boş boş oturulsin konuşacak çok şey var
7 ayGüzeldir iyidir hoştur gidilir. Akşam yemeğinden daha keyifli olabilir yemeğe odaklanmaksizin cay sohbet keyif 😻
00 YorumlaSabah saatlerinde iş çıkışınızın o saatler olduğunu söylemişsin bence mantıklı bir karar, kahvaltı güzel olur.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahvaltı bence hatırı sayılır kişilerle yapılmalı. Eğer öyle hissettiğin birisiyse yap. Ama değilse yapma.
00 Yorumla
7 ayBence abes değil sonuçta öncesinde tanışıklık var ve kahbaltı uzun sürdüğü için saha iyi sohbet ediliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aykahvaltıdan ziyade kahve daha ilk buluşmaya uyar bence
10 Yorumla
7 aygidilir tabiki bu tamamen aradaki samimiyete göre değişir
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayKahvaltı ciddi ilişkiler de yapılır ilk buluşmada değil
00 Yorumla
7 ayKahvaltı sorun değil ama hangi vakti istiyorsan söyleyebilirsin başka müsait vakit varsa
00 Yorumla
7 aygidilmez. ilk buluşma kahve ya da yürüyüş şeklinde olmalı. :)
00 YorumlaNe güzel işte ciddi düşünüyor belki de cimri değil
13 Yorumla
Soran7 ayKonu cimrilik hiç değil. Ciddi olduğu kesin
Ne konuşulacak ki o kadar be kahve yeter
11 Yorumla
Soran7 ayKonuşacak şey bitmez bizde😍o sorun değil
Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nereye gitmek istiyorsun acaba
18 Yorumla
Soran7 ayOnunla olduktan sonra fark etmez
Soran7 ayHerkesin fikri farklı sonuçta, sormak yasak değil
Soran7 ayYa saçmaladın iyice, onunla sahilde de yürürüm sen kıskanma 🤣 bu yüzden çamur atıyorsun
Soran7 ayAhaha🤣 geç bunları
- Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı.
7 ayNerde yapılacağına bağlı bence
14 Yorumla
Soran7 ayOnu konuşmadık daha, nereye götürür bilemem
- 7 ay
Eve götürmesinde
Soran7 ayYok, zaten öyle bir iletişimimiz yok ve olamaz da ki gitmeyeceğimi zaten biçiyor biliyordur
- 7 ay
Hım o zaman sorun yok
Gidilir tani niye gidilmesin
14 Yorumla
Soran7 ayGüncelleri okudun mu
Soran7 ayEvet ilk, ilk defa birine aşık oluyorum sanırım
Yeme & İçme konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gidilir
14 Yorumla
Soran7 ayMerhaba, diplomalı havuç yorumlarını siler misin, ben bunu daha fazla yapamazsın diye uyarı alıyorum
- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayOlabilir neden olmasın ki
12 Yorumla
- 7 ay
Okudum
Daha napılsın bu ilk buluşmalar da amfkfkf
12 Yorumla
Soran7 ayYa zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
Gizli Üye(30-35)7 ayNeden olmasın ki Ma bur çay kahve daha mantıklı olabilirdi
117 Yorumla
Soran7 ayBen demedim ama o laf arasında dedi, hayır mı desem
Cevap sahibi7 ayYooo hayir demede ama direkt kahvaltı tuhaf olmuş sanki biraz
Soran7 ayBende öyle düşünüyorum ama detayda yazdığım gibi sabah iş bittiği için dedi galiba. Hayır diyeyim o zaman dimi
Cevap sahibi7 ayDeme tabi 😀
Cevap sahibi7 ayYaşların büyük olması daha iyi bence herkes daha sakin daha mantıklı olur
Soran7 ayO konuda sorun yok aslında uzun zaman önce tanıştık ama hiç yüz yüze gelmedik. Artık ilerlemek istiyoruz ama işte sabah ilk görüşme kahvaltı biraz ne bileyim saçma mı. Aramızda gayet samimi ama
Cevap sahibi7 ayDetaylı olacak ama nasıl tanıştınız merak ettim 😀 bu arada kahvaltı olayını büyütme daha samimi bir ortam olur hatta
Soran7 ayÇok önceye dayanıyor aslında tanışma ama hiç yüz yüze gelmedik, aramız çok samimi artık ilerlemek istiyoruz ben onu kabul etmemiştim o zamanlar çok beğendiğim halde ama artık bir şekilde geldi yine kapıma. İş saatleri dağınik olduğu için ve iş bitişi o sabahb saati olduğu için sanırım kahvaltı dedi ama laf arasında yine de gerek yok mu acaba kahvaltıya ilk görüşme için
Cevap sahibi7 aykahvaltı konusunu kafaya çok takmissiniz bence takilmayin
Soran7 ayO zaman peki, ne istiyorsa OK im😊
Cevap sahibi7 ayNe istiyor peki öğrenmeye ne dersin 😀
Soran7 ayTabi ki ilerlemek sevgili olmak aynı ev, belki evlilik yani ilerlemek
Cevap sahibi7 ayUmarım olur saglikciniz herhalde
Soran7 ayHayır ilgisi yok
Cevap sahibi7 ayMesailer sabah bitiyir diyor nce öyle düşündüm
Soran7 ayHaklısın
neden olmasın ki iş çıkışı harika olur
14 Yorumla
Soran7 ayNasıl bir harikalik? Ben ilk buluşma diye diyorum aynı yerde işten çıkmıyoruz ama ilk defa yüz yüze geleceğiz
Soran7 ayYa zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı. Normalde çok uzun zaman önce tanıştık ama ilk defa yüz yüze geleceğiz fakat ilk görüşme için biraz abes mi yoksa kahvaltı. Aramız çok samimi konuşma olarak
7 ayOlmaz de, sakın. Biz ne dersek onu yapacaksın. Yoksa her şey biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİlk buluşmanın gözü çıksın. Nefret ediyorum ilk buluşmalardan 🤢😭
01 Yorumla
Soran7 ayNeden
Gidilir ya niye olmasın ama ben olsam ilkte sadece çay kahve düşünürdüm kahvaltı da vapur hupur yerim çünkü 😊
00 Yorumla
7 aykahvaltı sevmediğim için ben reddederdim yemek olabilir 😄
10 YorumlaGidilir bundan bir sorun olmaz her iki tarafta isterse tabiyki
10 Yorumla
7 ayKahvaltıya gitmek kahve içmekten daha samimi bence
10 Yorumla
7 aybilemedim, ilkten sonra daha iyi olur belki
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 663 cevap paylaştı. neden ki olabilir ne güzel kahvaltı sonrası konuşur sohbet edersiniz
00 YorumlaHayır cay kahve ıdeal. Kahvaltı fazla samımı gerek yok. Ikınızde neyı nasık yıyeceksınız elınız ayagınıza karısır hem dur bakalım senle kahvaltıyı aksam yemegını hakedecek bırı mı
01 Yorumla- 7 ay
Güncelliyorum uuzun zamandır konusuyorsanız kahvaltı olabılır madem iş saatleri karısık, ama bulusma yer sekıl ve saatlerını hep o yapmasın hep sen ona uyma yanı bırazda o sana uysun dıger bulusmalarda, ılk gorusmede 2 saat idealdır ve ılk gorusmeyı kadın bıtırmelı kı erkek acaba desın merak etsın devamını ıstesın derler aklında bulunsun
7 ayİlk buluşmadan kahvaltı olmaz Asko çay kahve ıcın elektrk ısınma olacak mı bakalım ıkıncı buluşma da daha uygun olur.. begenmedıgın bırıyle kahvaltı yapmak zulmdur kendım bızzat yaşadım :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aygercekten asık mısın sen?
19 Yorumla
Soran7 ayHemde nasıl 😍 ilk defa böyle bir şey oluyor kimseye aşık olabilen biri değilim
Cevap sahibi7 aypekı senle uzunca konusalımmı?
Soran7 ayHayır ama neden
Cevap sahibi7 ayanlatırım konu uzun cunkı
Soran7 ayKonuşacak ne varki
Cevap sahibi7 aygenel kanka dost gbı ıste
Cevap sahibi7 ayolrmu
Soran7 ayHayır
Cevap sahibi7 aykırdın :(
Gizli Üye(25-29)7 ayOlmaz diyorsan alternatif seçenek sunarsın.
16 Yorumla
Soran7 ayOlmaz demiyorum ama olmaz mı acaba diyorum. Seçenek sade bir kahve yeterli mi desem yoksa itiraz etmesem mi
Cevap sahibi7 ayAmma nazlısın.
Soran7 ayDeğilim ya, ne ilgisi var
Cevap sahibi7 ayKahvaltıyı dert edinmişsin
Soran7 ayNe bileyim hiç kimseye aşık olmadım bugüne kadar, daha önce kimseyle bu aşamaya da gelmedim. Sordum işte size ne var bunda
Cevap sahibi7 aySaçma bir soru
En kotu muhabbetiniz iyi ise arkadascs bir kavaltı gibi bakin olaya
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 802 cevap paylaştı. Neden gidilmesin Hemde misss gibi olur 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayen azından ağzını şapırtatıyomu falan öğrenip ona göre erken davranırsın sjjssj
10 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar