AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Çok da güzel oluyo denendi onaylandı🙃
Gidilir gayet niye gidilmesin.
Gidilir güzelde olur
Tercih etmem kahve yeterli
Gidilir çokta güzel olur
Öyle gerekmiş zamana göre anormal değil.
Kahvaltı hârika bir tercih olur.
Olur neden olmasın
Olur samimi bir bulusma olur
Gidilir kanka kır kahvaltısı
Ynai olabilir beden olmasın
İlk buluşmada kahvaltıya gidecek kadar neyin samimiyeti ki bu? İlk başta bence kahve falan içersin.
Zaten ilk buluşmada club e bara gidilmez.
Kahvaltı en mantıklısı.
Olabilir gidilir
Güncelleri okudunuz mu yaşınız doğru mu
Alakasını anlayamadım yani neden sordunuz ama evet yaşım doğru😄
Günceli okumadım ama detayı okudum kahvaltıya gidilebilir her türlü ideal kahvaltı ortamı tanışmak için gayet samimi ve sıcak bir ortam özellikle uzun zamandır tanıştığın biriyle ilk buluşma için daha iyi bir konum olamaz
Yaşı şunun için sordum, olgun yorumu bizi daha iyi anlayabilir daha doğru yorum olabilir diye
Anladım
Söylediğim gibi sabah kahvaltısı günün ilk saatleri her türlü buluşma için iyi bir başlangıç👍
Gayet güzel olur
Güncelleri okudun mu
Okudum çok güzel olur fikrimin arkasındayım
O halde OK im😍
Bencede ok de
Olur de
İlk için biraz saçma değil mi, hayır demedim ama kafama takıldı
İlk son ne fark eder sonuçta adam evine çağırmamış
Yok zaten çağıracak bir durum yok olsa da bilir gitmeyeceğimi
O zaman dişarda kahvaltı fikri iyidir
Ya zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
Erteleme o zaman ergen de değilsin ki
Ben giderim
Sizler için sorun yok da ne bileyim Ya zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
Sorun edeceksen gitmezsin olur biter
Sorun evet miyim onunla olduktan sonra ama ne bileyim ilk yüz yüze gelme olayı için sade bir kahve çay yeterli mi diyorum
Kahvaltı yapmak zorunda değilsin. Çay kahve içebilirsin sen
O zaman da niye yemiyorsun olmaz mı. Baştan kahvaltı boş ver sadece bir kahve içelim bu sefer mi desem
Ne olsun istiyorsun allasen?
Birbirimizi istiyoruz ama ilk görüşme için kahvaltı değil de sade bir kahve mi olsa
Kahve içelim diyebilirsin
Kaçırma bunu al al
Neye göre🤣
Sen al kral kaçırma bunu. ince ruhlu adam.
Çok tatlı zaten ama Ya zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
Yaşınız da tammış al bunu al al
Almak için can atıyorum ama ne bileyim ilk görüşme için🤣 kararsız kaldım
Gittin mi kahvaltiya
Yok daha şu an değil
Başkası kapar ona göre
Yok kapılmaz o😍 yıllar sonra bile dönüp geldi
Sen istiyor musun sabahtan beri kahvaltıdan öte gidemedin
Hemde çok😍
Yaş olmuş 40 çok naza çekme hayatın tadını cikar
İlk defa aşık oldum naz değil konu😍 onunla herşeye varım
Asık olmanın hakkını ver yaşa bahar ayında çiçeklerin acmasinimi bekliyorsun
Vermeye hazırım 😍
Vermeye derken kalbini dedin dimi😉
Evet
Ee ne zaman bulusacaksiniz
Hafta içi birgün
Hayırlısı olur insalkah
Git nolucak ki 🤔
Ya zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
Saatleriniz uygun
Bence buluşun
Ve burbirinizi yakından görün ve elektriği ölçün
Kusura bakmayın geç cevap yazdığım için
Hiçbir şeyi ertelemeyin hayatta
Cünki ne zaman gidicez belli degil
Elektrik çok fazla su an, yüz yüze de çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama zaten mesele görüşme isteği değil o konuda sorun yok, sadece ilk kez için kahvaltı saçma mi diye düşündüm o herşeye OK
Neden kahvaltı saçma olsun ki?
Gayet doğal
Allahım akıl fikir versin
Niye ya?
Senin gözün aç
Neye göre buna karar verdin 🙄
Kahvaltıyla oranlamandan
Sen tüm detayı ve günceleri okudun mu
Gerek var mı
Boş yorum olduğu belliydi
Başlığa bakarak cevap veriyorum. Otele gitmekten iyidir
Bi çayda otele giden var 😅
Geç onları
Aç karınla olmuyor bazen sizdenyedikden sonra geçersiniz 🙃
Yok geçmeyiz konu bu değil
Herkes o niyetle yaklaşır sizde farklılık yaratmayın
Yok değil evet niyetinizu bilmeyecek yaşta değil ama zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
Ne önemli var önemli olan oda bi ihtiyac sonuçtada yaşa takılmamak lazım
Gidilir neden gidilmesin ki
ben ilk buluşmada bişi yiyemem
Aa müthiş date geçireceğiniz zaman daha fazla olur
Gidilir herkes kahve içmek zorunda değil
Hayır ben istemem kahvaltı yapmıyorum çünkü
yatağa mı gitmek istersin
Yok bence sabahleyin kahvaltı daha güzel olabilir
Sabah olması değil konu, ilk buluşma
Tamam olsun ilk buluşma olsun sonuç olarak şöyle düşün belki de doğallıktan yanadır Bu senin için daha güzel bir şey değil mi sabah kahvaltısı bence olabilir
Anladım bu şekilde olunca da kafanızda soru işaretleri oluştu yani dediğiniz gibi eğer ilk buluşma sabah kahvaltısı bence olmaz. Haklısınız
Niye olmaz sence
Hani şöyle söyleyeyim İlk buluşmada
Sabah kahvaltısı aslında güzel bir fikir ama bana göre ilk buluşma için biraz erken ve fazla samimi geliyor. İlk buluşmada akşam saatlerini daha çok seviyorum; insan kendine daha çok özen gösteriyor, ortam daha keyifli oluyor ve sohbet daha rahat akıyor. Akşamın verdiği o sakinlik ve ambiyans, iki insanın birbirini tanıması için bana daha uygun geliyor. Kahvaltı bana daha çok tanışıldıktan sonraki buluşmalar için anlamlı gibi geliyor.
Bende öyle düşünüyorum ama aramız samimi aslında. Akşam saati olmaz yine iş saati. Dağınık bir çalışma sistemi var
Eğer dağınık bir çalışma sistemi varsa hani bu şekilde uygun oluyorsa bence gidilebilir. Ama dediğim gibi hani akşamları ikiniz de müsait olsaydınız ilk buluşmada daha güzel olabilirdi
Yok şu an akşam olmaz o kesin de gün içinde bir kahve yeter mi desem ilk görüşme için
Ya amaç zaten zaman geçirme konuşma ama tabii yalnızca kahvaltıyla da sınırlı kalmasın ilk buluşma yani biraz daha fazla zaman geçirin bence
İş saatlerimiz biraz dağınık bu yüzden zaten kahvaltı saatleri ile başlayalim ki zaman kalsın diye düşünmüş olmalı. Sonraki saatlere kalırsa kahve sonrası iş yine başlayacak haftasonu dedim ama ona da şu an olmaz dedi bu yüzden hafta içi olması iş saatleri demek ama yine de sade bir kahve yeter kahvaltı olmasın mı desem diye düşündüm
Saatine bağlı eğer şartlar uygunsa
gidilir bence aşkom
Giderebilir
gidilir
Gidilebilir bence
Gidilir neden gidilmesin ki
Gidilir
Evet.
Gidilebilir
Sen ne iş yapıyorsun
İlk buluşmada tercih etmem
Nereye götürsek suç oluyo ya
😅 suç nerede
Yok kahvaltıya mı gidilir yok kebapçıya mı götürülür yoksa sinema mı falan filan kadınlara bişi beğendiremiyoruz
Ya abartma, sizi beğenmemiz yeterli. Onunla her yere giderim😍 siz sadece mücadele etmeyi bilmiyorsunuz ama o2 yıldır ediyor artık hak etti
O zaman git rt kahvaltını 😂😂
İnşallah bakalım bu hafta 😍🥳
Niye gidilmesin
Bence kahvaltı hoş olur. Nerede buluşmak isterdin ki
Nerede değil de sadece bir kahve yeterli değil mi ilk görüşme için diyorum
Sohbetiniz muhabbetiniz varmış ama. Ya da şöyle yapın kahvaltı yerine gidin çok kalmak istemezsen kahve söyleyin, çok etkilenirsen kahvaltı
Etkilenmekte sorun yok😍o aşamayı geçtik
Meslekler ne ve yaşlar kaç
Mesleği boş ver de dağınık bir çalışma sistemimiz var. Ya zaten aramızdaki konu biraz farklı çocuk yaşta normal date değil bu ama ilk defa yüz yüze geleceğiz. Yaşımız da 40 civarı
İstiyor musun adamı
Gidilir
İlk buluşmada?
Evet
Akşam yemeği daha güzel olabilirmiş evet
Yol akşam hiç olmaz şu an, dağınık bir çalışma sistemimiz var gün içinde olabilir yine
Öğle yemeği o zaman
Yok ya yemek gereksiz şu an. Sadece bir çay kahve yeter mi desem diye düşünüyorum kahvaltı olmasın mı diye
Olur niye olmasın
git abla
Evet gidilir
Gidilmez
Super fikir
guzel olur kahvalridadert etme
Olabilir
Gayet tatlı bence
Bence hayır
Açıkcası eğer beğendigim erkek olsaydı güzel kardeşim değilse beni en lüks yere götürmesini isterdim sessiz sakin acık havada böyle cafe tarzı yerleri sevmiyorum ömrümde iki kez gitmişimdir oda ablamla erkeklerden rahatsız oluyorum canım canım bakıyolar
Niye olmasın miss gibi date planı
Yemek yemeye utanıyor kadınlar genelde bende dahil
Gidilir neden olmasın
Olabilir
Olur niye olmasın oradanda eve geçer uyursunuz
O kadar da değil
Ya geçsen ne olur. Hiç yapmadın mı yoksa
Böyle bir iletişimimiz yok, olacak biri de değilim biliyordur
Neden peki. Daha önce kimseyle de birlikte olmadın mı
yanii
Kahve kafi