Gizli Üye(25-29)7 ayBu dert mi😃😃😃 olabilir , eş demek aynı demek değil. O farklı biri 😃😃😂 farklı zevkleri olabilir. Ben de kahve sevmem mesela bizde. Ya da çay... Ama eşimle birlikte oturduğumuzda o kahvesini içerken ben de yanında adaçayımı içerim.. Ya da bazen hiç içmem bile... Kontrolcü birisiniz gibi😅 Siz içiyosunuz diye onun da içmesi gerekmiyor
12 Yorumla- 7 ay
Hahha ya kontrolcüyüm ama kontrol edebiliyor muyum? Hayır 😀 hep onun dediği oluyor. Demek ki kontrolcüden ziyade kontrol hayalcisiyim 😀🤪
Cevap sahibi7 ayHahahhaa 😃daha iyi ya işte, kontrol ettiğin halde olmuyosa demekki gereği yok kontrolcülüğün kimseyi değiştiremeyiz. Boşa kendini yorma rahatına bak. Olduğu haliyle sev. Olduğu hali ve zevkleriyle neler yapılabilir ona odaklan 🤭🥰💃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı.
u 7 aySeviyoeum ve günde bazen 3 5 fincan içtiğim oluyor. Bazen hiç içmiyorum. Değişiyor keyfime göre..
04 Yorumla- 7 ay
Ben büyük fincanda bir tane içiyorum iyi geliyor ama hep yalnız içiyorum. Keyifle şöyle karşılıklı içmek nasip olmuyor
- 7 ay
Arada duble kahve yapıyorum bende 3 fincana denk geliyor. Genelde eşimle veya arkadaşlarımla içiyorum. Yalnız çok nadir içerim.
Umarım keyifle kahve içeceğin bir eş dost nasip olur sana - 7 ay
dostum çok uzaklarda ve o da kahve hiç sevmez :)))) hahaha yapacak bi şey yok kaderimse çekerim diyeceğim artık
- 7 ay
Yapacak bir şey yok aynen...
Yeme & İçme konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet tabiki severim olmazsa olmazımdır.❤️
01 Yorumla- 7 ay
Afiyet olsun 🩵
- Yeme & İçme konusunda 64,9b cevap paylaştı.
u 7 ayEvet severim fark etmez
01 Yorumla- 7 ay
güzeldir kahve.. miiss gibii bol köpüklü
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değişik Türk kahveleri drneybilirsin, olmadı çayı kahve fincanında ikramet ironiyi görür belki🙂
09 Yorumla- 7 ay
ay yok hiçbir türlüsünü sevmiyor beyefendi. geçenlerde sütlü türk kahvesi yaptım çocuklarım çok sevdi o dedi bari ben de içeyim.. cins yaaa gıcık
- 7 ay
Evet galiba öyle ama bence içmeli.
- 7 ay
Ben zorla içirme taraftarıyım ölümü gör filan demeyi düşünüyorum. 🤪 Saygı duymuyorum bu konuda. Ben nolucam? Tek başıma kahve içmem yazık olmuyor mu?
- 7 ay
Eyvallah. Tam da böyle ama işte o da ipin ucunu bi bırakırsa bi daha yakalayamayabileceğini düşünüyor olabilir. Mesela pırasa da ye aşkım hadi hatırım için, kapuska da ye aşkım bak nolursun çok güzel diye diye onu tamamen ele geçirebilirim diye korkuyor sanırım. Bu potansiyel bende var ama başaramadım. Çünkü Nuh diyor Peygamber demiyor. Aç oturur küser
- 7 ay
😁 Bakıceeez
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBayılırım. Zararı olması günde 3 bardak ve üstü içebilirim. Ama şimdilik kendimi 2 bardakta sınırlıyorum.
04 Yorumla- 7 ay
Fincan^^
Bardak kelimelerini görmezden gelin. 🤭 - 7 ay
afiyetler olsun
- 7 ay
Size de. 💐
- 7 ay
Teşekkür ederim 🩵
Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evet yaa sevilmez olur mu büyük zevk hele insan sevdikleriyle içmesi kadar güzel ne olurki afiyetler olsun arkadaşıma yarasın şifalar olsun
02 Yorumla- 7 ay
Teşekkür ederim ama tek başıma içiyorum hep. Eşim sevmiyor. Zorla ağzına akıtasım var 😀
- Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı.
7 ayOsmanlı Dibek kahvesi deneyin içimi rahat eşiniz bunu sevecektir. Dünya kahve günü için bence güzel bir deeğişim olur
010 Yorumla- 7 ay
onu da ben sevmiyorum. bildiğin Türk kahvesi içmek zorunda bence
- 7 ay
Akşamları balkonda güzel bir karşılıklı kahve güzel olur tüm gümn biter
- 7 ay
balkonda oturma huyumuz yok ama evet o da başka bi keyif
- 7 ay
Cam balkon var. birde duvara hızlı ısıtıcı taktık... balkon dışarıyı izlemek iyi geliyor
- 7 ay
evet bizim de cam balkon var ama ısıtıcı takmadık. dedim acaba buraya ısıtıcı alsak mı.. ne işimiz olur dedi :)))
- 7 ay
Eşin pek keyif adamı değil sanırım koltukta elindetelefon kumanda mı
- 7 ay
O farklı adamdır ya.. Tam keyif adamıdır ama keyif aldığı şeyler farklı sanırım.
- 7 ay
Seni mutlu ediyorsa yeter
- 7 ay
Türk kahvesi dışında iyiyiz :))
- 7 ay
:)) eşinizde küçük bir fedakalrık yapsa akşam 10dk senle keyif yapsa... acı biberde olsa yenir aşk için
Neden zorluyorsun sevmediği bir şeye? Ne enteresansınız.
14 Yorumla- 7 ay
Zorluyorum dediğim hadi yaa birlikte içelim hıı olmaz mı hadi bee şeklinde sözler. Hayır diyor çoğunlukla ve hep onun dediği oluyor. Diyelim kahve içesim geldi. Filtre kahve makinesinde minimum ölçek, 2 kişilik... Ben kendime Türk kahvesi yapınca ona filtre yapınca filtre kahve artıyor. Boşa gidiyor. Ya israf olmasın diye ben de filtre içiyorum. Had bu sefer Türk kahvesi içelim diyorum hayır diyor 😀
- 7 ay
kaderimse çekeriimmm
Yeme & İçme konusunda 370 cevap paylaştı. Severim birde ikram eden olursa o çok daha güzel olur.
010 Yorumla- 7 ay
yaa di mi ama.. benim adam gıcık işte
- 7 ay
bence sevmeli
- 7 ay
tabii ki... :)) yani hep filtre kahve içiyoruz ama biraz da benim istediğim olmalı bence.. ama zoraki gibi de davranmamalı böyle istiyormuş gibi yapmalı ağzını buruşturmadan keyifle içmeli.
- 7 ay
Bence de
- 7 ay
Ooo çok fenaa insan eşinden ikram bekler.
7 ayAy sende benimkinde sevmez ona nescafe yaparım kendimede Türk kahvesi oh mis
01 Yorumla- 7 ay
Oohh ben de öyle yapıcam artık. 😀
Gizli Üye(18-24)7 ayBugün sitede o kadar çok kahve sorusu gördüm ki baygınlık geldi artık 😂😂😂severim ama bol şekerli olması kaydıyla
01 Yorumla- 7 ay
Ben de sonradan fark ettim Türk kahvesi günüymüş 😀
7 ayBazıları var kıymet bilmez bazıları var hasretinden ölür hanımefendi eşimle karşı karşıya Türk kahvesi içmek onun gözlerine bakarak güzel kelimeler söylemek tarifi yok bence
016 Yorumla- 7 ay
işte o filtre kahveyi öyle içmek istiyor ben Türk kahvesi istiyorum. çok zor bi durum. bence içmeli
- 7 ay
Ayak uydurmalı insan karısına
- 7 ay
Benim olduğu zaman be doğaya çıkıp karların ortasında Türk kahvemi yudumlamak isterim
- 7 ay
haahhh iştee ne güzelll... biz de doğaya çıkarken yanımızda muglar, içinde filtre kahveler oluyor. vallahi o da güzel ama Türk kahvesi olmaz mı yaaa..
- 7 ay
Çadırı kurup sobamızı yakıp odun ateşinde kahveye ne dersin o ilk yudum bile yeter
- 7 ay
yaaa işte çadır işi bana uymuyor :))) günübirlik seviyorum ben akşam sıcak evimde oturayım.. ya da yaz tatili için otel olur ev olur.. ama 4 duvarı olsun güvenli olsun. dağda bayırda başımıza bin türlü iş gelebilir
- 7 ay
Emin ol çadır daha güzel evindeki yatağının aynısı sobanın çatır çatır sesleri sobanın üstünde çaydanlık
- 7 ay
Yazınında otel bence de yedigin önünde yemediğin arkanda
- 7 ay
özelden mesajlaşmıyorum.. bir yanım çok çekici buluyor kamp yapmayı, bir yanım çok sevimsiz buluyor... iki uç arasında kararsızım. günübirlikte karar kıldık bu yüzden
- 7 ay
Kırmızı fşncan ne işe yarıyor
- 7 ay
kırmızı işte güzel yani çekici olur aa ne güzelmiş yap bi kahve de içelim der diye düşündüm.. hiçbir etkisi olmadı
- 7 ay
Ne alaka kırmızı olur çekicilik ne alaka o kırmızı başka şeylerde çekici gelir insana
- 7 ay
Bence kırmızı her şeye yakışır 😀😍
- 7 ay
Başka şeylerde evet geçerli ama kahvede imkansız
- 7 ay
imkansız diye bir şey yoktur yeğenim :))))
- 7 ay
Bana göre var aslanım
- Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 aybugün kahve günü, hadi bi dönüşüm başlatsın bugün milat olsun
012 Yorumla- 7 ay
denedim olmadı.. miss gibi kahve fincanları aldım kıpkırmızıııı ama hayır dedi
- 7 ay
bide düz fincan mı denesen
- 7 ay
düz fincan da denedim o da olmadı be yaa :)) adam yapar önüme getirirsen içerim diyor da yapınca neden bunu yaptın filtre kahve yok muydu diyor. bence saçma... filtre başka bu başka
- 7 ay
ahahaha işin zor, sen ona çikolata ver kahveyi sen iç bence
- 7 ay
oooo çikolata bağımlısıdır valla 12'den vurdun
- 7 ay
çözüm bu, dene derim 😅
- 7 ay
deneyeceğimmm
- 7 ay
Sonucu merakla bekliyorum
- 7 ay
Çikolata saklasam buluyor 😀 öyle böyle değil. Tutkuyla bağlı 😀
- 7 ay
O da yanlış yığ ortaya
Ben de çikolataya karşı aynıydım
Şimdi çok çok az yiyorum
Dolap çakılı 😅
Önceden olsa azken bitirmeden bırakmıyordum 😜 - 7 ay
Benim adam değişmez ya eve almıyoruz artık. Yok böyle bi bağlılık. Çocukların çikolatalarını bile yiyor. Hani azcık ayırayım kalsın yok...
- 7 ay
İşin zor 😅
7 ayKahvekolik olarak Sade iyidir😂 İçmiyorsa icmesin kahve yalnız icilince tadı çıkar
12 Yorumla- 7 ay
Sare çok ağır geliyor bana nasıl içiyorsunuz böyle yaa
- 7 ay
Bı 8 yıl önce banada sade dediklerinde ıyy derdim iki üç kere sade içmeye çalışın artık şekerden tiksiniyorsunuz tavsiye ederim☺️
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayCok seviyorum bitmis bugün icemedim
01 Yorumla- 7 ay
Yarın hemen telafi edersin 🩵
7 ayPek aram yok maalesef çarpıntı yapıyo 🥴
01 Yorumla- 7 ay
hıımm ben severim kahve güzeldir size geçmiş olsun
Yeme & İçme konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet severim
01 Yorumla- 7 ay
Ne güzel
Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Eniste yapma boyke eniste
02 Yorumla- 7 ay
Aynen yaaa insan az uyumlu olur valla
7 ayFincanın hatrına içiyorum:)
03 Yorumla- 7 ay
Fincan süper oldu kıpkırmızı aldım ama yok dedi gene
- 7 ay
Kahveyi Hiç Mi Sevmiyor? Yoksa Çeşit Çeşit İsimli olanları Mı İçiyor
- 7 ay
filtre kahve sever, americano, flat white, nadiren latte sever. Türk kahvesi sevmez
7 aySeverdim ama artık sevmiyorum
03 Yorumla- 7 ay
Neden ki
- 7 ay
Midem almıyor
- 7 ay
hıımmm pekii belki rahatsızsındır geçmiş olsun
Evet severim ama kahvaltı yaparım önce
01 Yorumla- 7 ay
Evet kahvaltı üstüne daha güzel olur
7 ayHayır çay daha guzel
03 Yorumla- 7 ay
haydaaa çayı da ben sevemedim. anca kahvaltıda iyi gidiyor. normalde çayın yanında kek kurabiye falan fistan olur... ama ben onları tüketmemeye gayret ediyorum. çay da tek başına çok içimli değil
- 7 ay
Bence gayet guzel
- 7 ay
afiyetler olsun o zaman
7 ayEvet sevdiğim tek kahve
015 Yorumla- 7 ay
yaa ne güzel benim eşim sevmiyor.. çok zor durumdayım
- 7 ay
Diğer kahveleri zorda kalmadıkça içmem
- 7 ay
ben içerim ama Türk kahvesinin yeri başka
- 7 ay
Güzel de kahve yaparım İstanbul'da dava alırsan gel bir kahve ısmarlayayım
- 7 ay
Evet başka güzel
- 7 ay
İstanbul'da davalar oldu şu anda Yargıtayda.. ama silivride duruşmaları yapıldı şehir merkezinde çok takılmadım
- 7 ay
Sorun yok bir dostla bir kahve için gideriz Silivri'ye
- 7 ay
ya nasip. :)))
- 7 ay
Nasip nasip için de az çabalamak lazım oturduğun yerde beklersen nasip gelmiyor 🤣🤣🤣🤣🤣
- 7 ay
işte belki de nasip değildir karşılıklı kahve içmek... en nihayetinde adımı bile vermeyen, özelden konuşmayan biri olarak karşılıklı kahve içmeyeceğim muhakkak :)))
- 7 ay
Belki o an hepsi olur
- 7 ay
:::) )))
- 7 ay
işte herkes nasibini arıyor kendince.. benimle kahve içmek herkese nasip olmuyor :))) hahaha ay ne ulaşılmazım beee
- 7 ay
Umarım bana nasip olur kahve içmek ve özelden görüşmek konuşmak vs 🙏
- 7 ay
benlik değil..
- Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı.
7 ayBayılırım aşko
03 Yorumla- 7 ay
ben de çok severim ama eşim sevmiyor. sence ne yapmalıyım :)))))
- 7 ay
Zorla içir abla shdjsjs
- 7 ay
mantıklıııı
7 ayDozunda severim
11 Yorumla- 7 ay
Her şeyin dozu mühim
7 ayEvet sade severim
01 Yorumla- 7 ay
afiyet olsun
7 aySeverim.
01 Yorumla- 7 ay
afiyet olsun
- Yeme & İçme konusunda 397 cevap paylaştı.
7 ayÇok severim
01 Yorumla- 7 ay
Ben de severim çok
7 ayEvet severim
01 Yorumla- 7 ay
Harika bi içecek ama karşılıklı daha güzel değil mi
Yeme & İçme konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çok seviyorum
01 Yorumla- 7 ay
Miiss gibi köpüklü köpüklü
7 ayHer temizliktem sonra Türk kahvesi içerim
01 Yorumla- 7 ay
Oo güzel olur dinlendirir
Ben çok seviyorum
03 Yorumla- 7 ay
faldan ruhum daralıyor :)))
Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet severim
10 Yorumla
7 ayHayır sevmem
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 aySevering
00 Yorumla
7 ayÇok severim
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 658 cevap paylaştı. Yokk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySeverim ben
01 Yorumla- 7 ay
afiyet olsun
Yeme & İçme konusunda 23,1b cevap paylaştı. Evet severim
02 Yorumla- 7 ay
afiyet olsun
7 aysevmem içmedim