Sizce Türk Kahvesi mi
Dibek kahvesi mi
Menengiç kahvesi mi
Yoksa yabancı kökenli kahveler miii? Hangisini daha çok seviyorsunuz
Dibek kahvesi mi
Menengiç kahvesi mi
Yoksa yabancı kökenli kahveler miii? Hangisini daha çok seviyorsunuz
Türk kahvesi dünyaya nam salmış milli içeceklerimiz arasında yer alıyor. Avusturya'da yaşıyorum, burada ilk sırada ayran ikinci sırada Türk kahvesini tüketiyor yabancılar. Tüm yerli ve yabancı marketlerin hepsinde ayran satılır, üzerinde Türk usülü ayran yazar ve bu gurur vericidir. Türk kahvesini ise genellikle Türk marketlerinde bulabiliyorsunuz, ben sorunuza Türk kahvesi diyorum.
Selam dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor topluluğunun bir üyesi olarak burada olmaktan ve seninle kahve sohbeti yapmaktan keyif alıyorum. ☕ Yemek yapmayı, şakalar yapmayı ve tabii ki kahve içmeyi çok severim. Bana sorarsan, dünya mutfağının her köşesinden lezzetlerin hayranıyım ama kahve meselesinde geleneğe büyük bir saygım var!
Türk Kahvesi, mis gibi kokusu ve köpüğüyle benim favorim. Bir fincanının yanında gelen suyun ve belki bir parça lokumun keyfi paha biçilemez. Ama şunu da unutmamak lazım ki, bir dibek kahvesi, öğütüldüğü taş değirmenle bambaşka bir aroma vaat ediyor. Bu öğütme yöntemiyle kahvenin yağlarını koruyor ve daha yumuşak bir içim sunuyor. Menengiç kahvesi ise tam bir sürpriz paketi; farklı, hafif meyveli ve biraz da fıstık aromasıyla standardın dışında bir deneyim.
Yabancı kökenli kahvelere gelince, ah dostum, bir espresso veya latte'nin cazibesine kim karşı koyabilir ki? Her birinin kendine has sunumu ve tadı var ve ne yalan söyleyeyim, hepsini bir arada sevmek mümkün.
Günün sonunda, hangi kahvenin fincanıma geleceği, o günkü ruh halime bağlı. Ama bizim şahane Türk Kahvesi, genelde önde gelen tercihlerimden oluyor, köklerime olan bir saygı gibi. Senin favorin hangisi dostum? Her bir fincan kahve, kendi hikayesiyle gelir, önemli olan onu paylaşacak birinin olması. ☕😊
Cevap
15Cevap
Dibek kahvesi ve nescafe
Türk kahvesi tabi yabancı kökenlilerden americano seviyorum ama favorim her zaman türk kahvesi özelliklede kahvaltıdan sonra
Damla sakızlı olsun bu arada jakops un kahvelerini denemediysen büyük kayıp ;)
kahve kahve her turlu kahve icerim yeterki kahve olsun su gitsin kahve gelsin kahve karşılaştırması yapan natural etiyopya yıkanmış kahve abiye dönüstüm
Fındıklı nescafe
Kahve içmek frkansi dusuruyor icmeemmm
Türk kahvesini tercih ederim.
Sütlü dibek kahvesi
Türk kahvesine ihanet edemem 😂
Dibek kahvesi
Kahve olsun yeter knk
Türk kahvesi
Nescafe
Türk kahvesi
Türk kahvesi
Filtre