Yeme & İçme Yarin 7 de kalkmam gerek ama uyuyamiyorum ne yapsam sizce kahve mi içsem? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeni uyandirildim uyuyamiyorum Kahve iç İçme Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yarin 7 de kalkmam gerek ama uyuyamiyorum ne yapsam sizce kahve mi içsem? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anonimm16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Video falan izleyebilirsin uykumu getirir genelde uyku için sıkıcı tarih var onu dinleyebilirsin 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 6 ay Allah bacima akıl fikir versin zorlama takıl uykun geljnce yatarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Kahve içmemelisin. Uyusan bile uyku kalitesini bozar. Uyanıklığını arttırır. 0 0 Yorumla
Kenan3599 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 6 ay Önce mas yapıp sonra bir duş al mışıl mışıl uyursun 0 0 Yorumla
Peterburgian Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Kahve benim uykumu getiriyor ilginç şekilde 0 0 Yorumla
kuzennn000_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 633 cevap paylaştı. Ayran içYan yat uyu 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 754 cevap paylaştı. İçme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Video falan izleyebilirsin uykumu getirir genelde uyku için sıkıcı tarih var onu dinleyebilirsin
Allah bacima akıl fikir versin zorlama takıl uykun geljnce yatarsın
Kahve içmemelisin. Uyusan bile uyku kalitesini bozar. Uyanıklığını arttırır.
Önce mas yapıp sonra bir duş al mışıl mışıl uyursun
Seni sakinleştirecek şeyler yap
Sabah uyandıracak kimse yok mu
aynı derdi şu an ben de yaşıyorum :D
Kahve benim uykumu getiriyor ilginç şekilde
Ayran iç
Yan yat uyu
İçme
koyunları say geçer