Yeme & İçme Canım kahve çekti ama bu saatte içersem uyuyamam? Napıyım? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Biraz da ben sacmalıcam sıkıldım sizin gereksiz gereksiz sorularınızdan.Sinirlendim cidden. Canım kahve çekti ama bu saatte içersem uyuyamam? Napıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. o zaman içmeyin 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İki seçenek var ya içip uykundan olacan ya da icmeyeceksin. İçme uykundan olma 0 4 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Aklım kahvede Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Valla senin yine iyi kahvede sitenin aklı fikri başka yerlerde on sorudan sekizii cinsellikle alakalı Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ondan yazdım zaten soruyu ahshdjddAranıyorlar işte sağda solda Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Onların ben sjdjjssk Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. Uyuman gerekiyorsa kahve içme, ama kahve içmen gerekiyorsa o zaman uykundan feragat et. 0 0 Yorumla
Kelebek_kızz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Uykunuza çok etki edecekse içmemenizi tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Valla yeni yaptım kahvemi içecem şimdi üstüne de miss gibi uyurum saat 3 gibi tavsiye edilir :D 0 0 Yorumla
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl kim sinirlendirdi seni 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Sorular Yorumla vexilion 1 yıl Bu saatte normal ama Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Nrye sinirlendin 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Sorulars Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Haklisin valla Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çokta umrumuzdaydı sinirlenmen 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ağlama len Yorumla kanadalıMen 1 yıl tamam abla🤣 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 881 cevap paylaştı. Orta içersen bşley olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben uyuturum seni göğsümde 0 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ben kendim uyurum abi sağol ya Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 514 cevap paylaştı. şarap verelim 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Olur bende yok şu an Yorumla glaberizm 1 yıl vereyim Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Şu iç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
o zaman içmeyin
İki seçenek var ya içip uykundan olacan ya da icmeyeceksin. İçme uykundan olma
Aklım kahvede
Valla senin yine iyi kahvede sitenin aklı fikri başka yerlerde on sorudan sekizii cinsellikle alakalı
Ondan yazdım zaten soruyu ahshdjdd
Aranıyorlar işte sağda solda
Onların ben sjdjjssk
Uyuman gerekiyorsa kahve içme, ama kahve içmen gerekiyorsa o zaman uykundan feragat et.
Uykunuza çok etki edecekse içmemenizi tavsiye ederim.
Valla yeni yaptım kahvemi içecem şimdi üstüne de miss gibi uyurum saat 3 gibi tavsiye edilir :D
kim sinirlendirdi seni
Sorular
Bu saatte normal ama
Nrye sinirlendin
Sorulars
Haklisin valla
Çokta umrumuzdaydı sinirlenmen
Ağlama len
tamam abla🤣
Orta içersen bşley olmaz
Ben uyuturum seni göğsümde
Ben kendim uyurum abi sağol ya