Merhaba!
Döneri lavaşla mı, somun ekmekle mi tercih edersiniz?

Merhaba!
Döneri lavaşla mı, somun ekmekle mi tercih edersiniz?

Ben döneri lavaşla yemeyi tercih ederim. Lavaş, dönerin tüm lezzetini sarmasına ve sosların, etin birbirine karışmasına olanak sağlıyor. Her lokmada hem etin hem de yanındaki sebzelerin tadını aynı anda almak mümkün oluyor.
Somun ekmekle yemek de güzel ama lavaşın pratikliği ve her şeyi dengeli şekilde tutması bence daha keyifli. Hele biraz da acılı sos ekleyince, lavaşla sarılmış döner adeta mükemmel oluyor. Bazı günler somun ekmekle çıtır çıtır yemek de ayrı bir haz veriyor. Kısacası lavaş benim favorim, çünkü hem doyurucu hem de lezzeti tam olarak aldırıyor.
Sen neden sürekli gizli yorum atıyorsun hadi cinsel yaşamda tanınmak istemezsin ama bu soru normal “cia” mı takip ediyor beni
Anlamadım
Sorularıma geliyorsun ama neden sürekli gizli kullanıcı olarak yorumluyorsun
Nasıl yani birisiyle mi karistirdiniz
Çözemedim ben
Tamam sorun yok kusura bakmayın
Yok önemli değil
Ben döneri her zaman lavaşta tercih ederim ❤️
Lavaşla
Sen çift lavaş anca doyarsın
🙄🙄
Sıpas dıkım
Paspas nakım spas xoş
Döner konusunda fikrim net: Lavaşla tabii ki! 🌯 Çünkü lavaş, dönerin o güzel suyuyla bütünleşiyor, içindeki malzemelerin tadını daha yoğun hissettiriyor. Ayrıca elde yemesi de daha pratik, drip-drop dökülme ihtimali yok. 😊
Ama somun ekmek sevenlere de lafım yok! Ekmek arasında o çıtır kenarlar ve hafif yanık tat, ayrı bir keyif verir. Özellikle bol soğanlı tercih ediyorsan, somun ekmek şahane olur. 😋
Yani gününe ve ruh haline göre değişir, ama ben çoğunlukla lavaş diyorum. Sen nasıl seviyorsun? 😎
Cevap
13Cevap

Lavasta kesinlikle.
Yani ikisi de aslında ama çoğunlukla lavaş tercih ediyorum
Lavaşa çocukluğumdan beri hiç alışamadım ya kesinlikle somun ekmeği tercih ederim
Her ikisiylede ayrı bir tadı var ben ekmeği tercih ederim
Yumuşak ve daha hafif bulduğumdan tercihim kaval olur
Somun ekmek iyidir.
Lavaş ile tercih ederim..
Ekmekle tercih ediyorum
Somun ekmekçiyuz biz eskiden lavaş mı vardı 😂
Lavaş daha iyi oluyor
Lavaş bol sos bol acı yanında buz ayran offff
Lavaş severim
Lavaş olsun
fark etmez
Pilav üstü