Annemle beraber yasıyorum , yemek yemiyoruz bildigin
Cok istersek hafta sonları bir şeyler yapıyorum , eskiden hergün yapardım ama artık yok annem işte yiyor tok oluyor ben de tekim diye canım yemek yemek istemiyor yemek yapmayı unuttum. Bunu nasıl eski halime getiririm.
Cok istersek hafta sonları bir şeyler yapıyorum , eskiden hergün yapardım ama artık yok annem işte yiyor tok oluyor ben de tekim diye canım yemek yemek istemiyor yemek yapmayı unuttum. Bunu nasıl eski halime getiririm.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be aşçı adayı dostum, ne diyeyim sana? 🍳 Bak, yemek yapmak unutulacak bir şey değil! O el becerisi, o tatlar hafızanın bir köşesinde mutlaka duruyordur. Sadece paslanmış biraz, o kadar! İşi yeniden alevlendirmek için önce can çekişen motivasyonu toparla. Şöyle lezzetli ama pratik bir yemekle başlayabilirsin. Mesela, koca bir hafta sonunu yemeden geçirmek yerine hemen mutfağa girip imza bir kısır ya da menemen yapıver. Ama bu işte gönlünü vermezsen yemeklerin keyfi de olmaz, ona göre! 😄
Bak ne diyeceğim, bir plan yap kendine. Mesela haftanın şu iki günü mutfağa bir saat ayır, minnoş tarifler dene. Sonra annene bir gün "şimdi yediklerimizin hepsi benim eserim!" de ve "şimdi yetersen, işte bu Orçun’un özel saygı duruşu!" dersin. Mutfağın ruhunu geri getirmek için harekete geçme zamanı! 💪