Arkadaşlar bu soru değil sadece bir kötü anımı paylasmak istedim dün akşam oldu. Evleneli bir sene olucak ve hiç böyle şeyleri unutmam normalde.
Dün akşam üzeri kabak tatlisi yapicaktim ve kabağı ocağa koydum altı kısık ateşte ama büyük ocakta idi. Saat 17:00 gibi koydum ve hiç aklıma bile gelmedi o kadar mutfağa girip çıktım. Ve sonra alışveriş merkezine gittik eşimle ama oda bilmiyordu ocakta bir şey var diye. Kardeşimde vardı yanımızda oda unutmuş Allah işte olacağı varsa oluyor demek ki.
Ve birden aklıma geldi Allah'tan yakın yere gitmişiz taa akşam 20:30 a kadar o Ocak kabak açık kalmış eve koştur koştur geldik hemen ama dedim ev gitti heralde dizlerimin bağı çözüldü o kadar korktum ki hiç böyle korkmamistim ve korkudan uçuk çıktı bugün gözümde ve dudağımda Allah birdaha yaşatmasın eve geldiğim de merdivenleri çıkarken binada koku vardı ev duman altı olmuş çok kötü bir anımdi çok Allah'ıma şükür ucuz atlattık evi havalandırdım inşallah geçer bir iki güne. . .
Dün akşam üzeri kabak tatlisi yapicaktim ve kabağı ocağa koydum altı kısık ateşte ama büyük ocakta idi. Saat 17:00 gibi koydum ve hiç aklıma bile gelmedi o kadar mutfağa girip çıktım. Ve sonra alışveriş merkezine gittik eşimle ama oda bilmiyordu ocakta bir şey var diye. Kardeşimde vardı yanımızda oda unutmuş Allah işte olacağı varsa oluyor demek ki.
Ve birden aklıma geldi Allah'tan yakın yere gitmişiz taa akşam 20:30 a kadar o Ocak kabak açık kalmış eve koştur koştur geldik hemen ama dedim ev gitti heralde dizlerimin bağı çözüldü o kadar korktum ki hiç böyle korkmamistim ve korkudan uçuk çıktı bugün gözümde ve dudağımda Allah birdaha yaşatmasın eve geldiğim de merdivenleri çıkarken binada koku vardı ev duman altı olmuş çok kötü bir anımdi çok Allah'ıma şükür ucuz atlattık evi havalandırdım inşallah geçer bir iki güne. . .
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu benim başıma en az ayda bir geliyor normaldir 😂
Ciddi misin 🙈
Geçen yarım kilo et gitti 😄
Bnmde tencere gitti yani
Dün akşam bile beyaz granit çaydanlığım suyu bitmiş etrafı sararmış az daha gitmesem yanıyormuş nasıl temizlenecek bilmiyorum
Bnmde tencereyi aticktim annem atma dedi bn hallderm dedi
Büyük geçmiş olsun insanlık halidir ama yine de dikkatli olmak lazım tabi
Evet haklisinnn
İyi ucuz yırtmışsınız, sadaka ver canım bugün kadir gecesi hem
Evet vereceğim çok teşekkür ederim hala etkisindeyim
Kokuda çıkmaz kaç güne. Kötü koku giderici spreyler var ondan kullan istersen
Aynısını ben yaşadım
Kotu bir durummmm :(
Ben de et yemeğini yaktım eve bi geldim et macun olmuş
Birkaç defa da ocağı açık unutmuş gitmişim bi keresinde 24 saat sonra geldim eve ocak hala yanıyor
Oha ya gerçekten anlık şeyler
Geçmiş olsun
Teşekkür ederimmm