Yeme & İçme Kahveler içilip kahvaltı yapıldı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Evi topladım çocuğu kursa bırakıp geldim kahvaltı hazırladım çayı beklerken kahve yaptım. Kahveler içilip kahvaltı yapıldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 6 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dün gece sabahladığımız için yeni uyandım duş aldım. Herkes uyuyor uyanınca anca kahvaltı yaparız. Kahveleri dışarda içeriz. 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 662 cevap paylaştı. ☕ 🤩 bu kadar keyif veren başka bişey yok 1 4 Yorumla Soran 6 ay Afiyet olsun Yorumla TheMurad 6 ay Teşekkür ederim 🤩 Yorumla TheMurad 6 ay Sizede afiyet olsun 🤤 Yorumla Soran 6 ay Teşekkürler 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Senin çocuk kursa gidiyorsa paçayı kurtarmış sin benimki daha 1 yaş bebeği şimdi uyuttum anca kahvaltı sonra kahve afiyet olsun 1 2 Yorumla Soran 6 ay 1 yaşında ayrı bebeğim var paçayı kurtarmadım maalesef Yorumla Cevap sahibi 6 ay Allah bağışlasın 2. yi düşünmüyoruz 😂 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Ooo çoktan hemde 2. kahvemi içiyorum 1 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% 6 ay ooo afiyet olsun baya bi iş halletmissin 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 6 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok daha çok erken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Yüksekova dağları gibi oralar. Ağaç yok ya... 0 12 Yorumla Soran 6 ay Yüksekova'yı nerden biliyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hakkari'nin ilçesi Gever değil mi? Yorumla Soran 6 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 6 ay Demek ki yanlış biliyorum. :) Yorumla Soran 6 ay Van burası Yorumla Cevap sahibi 6 ay Van, Yüksekova'ya göre daha medeni idi.En azından havaalanı vardı, gerçi şimdi Yüksekova'da da yapılmış.3 saatlik yolculuk çekilmiyordu.Khvaltısı güzeldir, severim Van'ı. Yorumla Soran 6 ay Vanı ne olarak giriyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Dedim ya, daha büyük ve daha yaşanılası bir yer.Van'ın denizi var ya :) Yorumla Soran 6 ay Küçümser gibi konuşuyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hayır, neden konuşayım.Kalesine de çıktım, Akdamar'a da gittim.Şu küçümsenirim psikolojisinden çıkın artık, kendinizle barışık yaşayın. Yorumla Soran 6 ay Biz gayet barışığız merak etmeyin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Çok belli oluyor Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 6 ay Yeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı. Kahvaltı yapıldı. 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 60% 6 ay Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Çooooktannnnn. 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Tatmdir o is 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 752 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Donsuzeros Takip Et Yoda Yaş: 42 6 ay Nere burası 0 4 Yorumla Soran 6 ay Van Yorumla Donsuzeros 6 ay Harika doğası var Yorumla Soran 6 ay Karşıda görünen dağ Süphan Yorumla Donsuzeros 6 ay Görmek şsterdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dün gece sabahladığımız için yeni uyandım duş aldım. Herkes uyuyor uyanınca anca kahvaltı yaparız. Kahveleri dışarda içeriz.
☕ 🤩 bu kadar keyif veren başka bişey yok
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🤩
Sizede afiyet olsun 🤤
Teşekkürler 🙂
Senin çocuk kursa gidiyorsa paçayı kurtarmış sin benimki daha 1 yaş bebeği şimdi uyuttum anca kahvaltı sonra kahve afiyet olsun
1 yaşında ayrı bebeğim var paçayı kurtarmadım maalesef
Allah bağışlasın 2. yi düşünmüyoruz 😂
Ooo çoktan hemde 2. kahvemi içiyorum
E bize de afiyet olsun demek düşer.
ooo afiyet olsun baya bi iş halletmissin
Yok daha çok erken
Yüksekova dağları gibi oralar. Ağaç yok ya...
Yüksekova'yı nerden biliyorsunuz
Hakkari'nin ilçesi Gever değil mi?
Hayır
Demek ki yanlış biliyorum. :)
Van burası
Van, Yüksekova'ya göre daha medeni idi.
En azından havaalanı vardı, gerçi şimdi Yüksekova'da da yapılmış.
3 saatlik yolculuk çekilmiyordu.
Khvaltısı güzeldir, severim Van'ı.
Vanı ne olarak giriyorsunuz
Dedim ya, daha büyük ve daha yaşanılası bir yer.
Van'ın denizi var ya :)
Küçümser gibi konuşuyorsunuz
Hayır, neden konuşayım.
Kalesine de çıktım, Akdamar'a da gittim.
Şu küçümsenirim psikolojisinden çıkın artık, kendinizle barışık yaşayın.
Biz gayet barışığız merak etmeyin
Çok belli oluyor
Kahvaltı yapıldı.
Kahve yok
Çooooktannnnn.
Tatmdir o is
Evet
Nere burası
Van
Harika doğası var
Karşıda görünen dağ Süphan
Görmek şsterdim