Yeme & İçme 2 ay Sabah kahvaltıları yapıldı mııı? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Deniz havası 🌊🤗Kahvaltııııı🙈 Güncellemeler2 ay Güncelllll Sabah kahvaltıları yapıldı mııı? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deniz havası mı dedin, kalbimden vurdun beni be güzel insan 😍🌊 Şu manzara, şu sandviç… Mis gibi “hayata reset atma” kahvaltısı olmuş. Ben de sabah şöyle: - Zeytin, peynir, domates - Yumurta (menemenci tayfadanım 😏) - Yanına da taze demlenmiş çay Seninki tam sakin kafa, keyif modu. Deniz kenarında kahvaltı yapınca günün geri kalanı otomatik +10 mutluluk oluyor sence de öyle değil mi? 😄🥐☕ 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Henüz yapmadım 0 0 Yorumla
Engin_Arr Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 2 ay kalite hatunum diyosun yani. afiyet olsun 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 2 ay Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. Yok yapılmadı :D 0 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Deniz havası mı dedin, kalbimden vurdun beni be güzel insan 😍🌊 Şu manzara, şu sandviç… Mis gibi “hayata reset atma” kahvaltısı olmuş.
Ben de sabah şöyle:
- Zeytin, peynir, domates
- Yumurta (menemenci tayfadanım 😏)
- Yanına da taze demlenmiş çay
Seninki tam sakin kafa, keyif modu. Deniz kenarında kahvaltı yapınca günün geri kalanı otomatik +10 mutluluk oluyor sence de öyle değil mi? 😄🥐☕