Yeme & İçme Sabah kahvaltıları yapıldı mı? Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben erkenden kalktım. Güne her zamanki gibi limonlu su ile başladım. Ardından güzel bir kahvaltı yaptım. Birazdan spor için hazırım. Siz de durumlar nedir? Sabah kahvaltıları yapıldı mı? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Bonjour!Bir şeyler atıştırdım ya. Genelde öğle yemeği yapıyorum. <3 1 0 Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 575 cevap paylaştı. hayatı ne zaman bu kadar seveceğim Allahım. daha yataktan çıkmadım 1 1 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Kendine hedefler belirle. Erken kalkmak daha dinç hissettiriyor. Yoksa uyudukça uyuyasın gelir. Gitgide daha bitkin düşersin. Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl hep poğaça sandviç katmer alıyorum haftaiçi, haftasonları kızartma-çorba. 1 0 Yorumla
143Zaferrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kalkamadım daha. Güya ben de spora gidicem 1 2 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Hadi şimdi düşünmeden tek seferde kalk. Yorumla 143Zaferrr +1 yıl Kalktım, sibora da gidicem Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun pek iştah yoktu çay içtim 1 0 Yorumla
cutebtpsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Hazırlıyorum şu an. 1 1 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Şimdiden afiyet olsun. Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Şimdi yapıyorum 1 2 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Teşekkür ederim sana da Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Böğrek yedim böğrekk 1 1 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl O da güzel ben arada yiyorum. Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bonjour!
Bir şeyler atıştırdım ya. Genelde öğle yemeği yapıyorum. <3
hayatı ne zaman bu kadar seveceğim Allahım. daha yataktan çıkmadım
Kendine hedefler belirle. Erken kalkmak daha dinç hissettiriyor. Yoksa uyudukça uyuyasın gelir. Gitgide daha bitkin düşersin.
hep poğaça sandviç katmer alıyorum haftaiçi, haftasonları kızartma-çorba.
Kalkamadım daha. Güya ben de spora gidicem
Hadi şimdi düşünmeden tek seferde kalk.
Kalktım, sibora da gidicem
Afiyet olsun pek iştah yoktu çay içtim
Hazırlıyorum şu an.
Şimdiden afiyet olsun.
Şimdi yapıyorum
Afiyet olsun
Teşekkür ederim sana da
Böğrek yedim böğrekk
O da güzel ben arada yiyorum.
Canım cekti.