Yeme & İçme Kahvaltı sonrası kahveler içildi mi? mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Sen hangi kahve türünü seversin?Türk kahvesi tercih ederim, köpüklü sade kahve ve yanına tabii ki bitter çikolata 🍫... Kahvaltı sonrası kahveler içildi mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kola sigara içtim. afiyet olsun 1 2 Yorumla mervesevgi1 8 ay Teşekkürler Barış, sana da afiyet olsun🙏🏻 u Barış_LonelyForever 8 ay Rica ederim 🌸
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 8 ay Yeni aklıma geldi ben bugün kahve içmedim 😳😳 sade türk kahvesine bayılırım 1 1 Yorumla mervesevgi1 8 ay Aaa nasıl unuttursunn 😅 Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Orta veya şekerli Türk kahvesini tercih ederim. 1 0 Yorumla
Meltemzlfkr23 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 8 ay Evet tabikide 2 1 Yorumla mervesevgi1 8 ay Afiyet olsunn Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Hallettik evet 1 2 Yorumla mervesevgi1 8 ay Afiyet olsun Yorumla u вshєldσn 8 ay Teşekkür ederim Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay İçildi, içiliyor hâlâ 😅 1 2 Yorumla mervesevgi1 8 ay Afiyet olsun Yorumla вeyeғendi 8 ay Teşekkür ederim Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 8 ay İçilmedi benimki sade olsun 😀 1 1 Yorumla mervesevgi1 8 ay Tabii ki 😅 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 8 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. İçtim, şimdi çay faslı 1 2 Yorumla mervesevgi1 8 ay Afiyet olsun Yorumla emre00 8 ay Sağol Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Daha kahvaltı bile yapmadım ki 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçildi içildi 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Evet, tsk. ler, americano, eve turk, nescafe. 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 8 ay Afiyet olsun 1 1 Yorumla mervesevgi1 8 ay Teşekkürler Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay İçtim afiyet olsun 1 2 Yorumla mervesevgi1 8 ay Teşekkürler 🌸 Yorumla 1234567yemezler 8 ay Rica ederim 🌸 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 8 ay İçildi evet 1 2 Yorumla mervesevgi1 8 ay Afiyet olsun Yorumla damaratiz7 8 ay Teşekkür ederim sizde Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay çayımı yudumladımmm 1 2 Yorumla mervesevgi1 8 ay Afiyet olsun Yorumla Sağlıkcı023 8 ay sağolun sizede Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. İçildi tabii... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kola sigara içtim. afiyet olsun
Teşekkürler Barış, sana da afiyet olsun🙏🏻
Rica ederim 🌸
Yeni aklıma geldi ben bugün kahve içmedim 😳😳 sade türk kahvesine bayılırım
Aaa nasıl unuttursunn 😅
İçildi evet
Orta veya şekerli Türk kahvesini tercih ederim.
Evet tabikide
Afiyet olsunn
Hallettik evet
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
İçildi, içiliyor hâlâ 😅
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
İçilmedi benimki sade olsun 😀
Tabii ki 😅
İçtim, şimdi çay faslı
Afiyet olsun
Sağol
Daha kahvaltı bile yapmadım ki
Dibek çok severimms. 🫠
İçildi içildi
Soğuk nescafe vanilyalı mavi olan
Kahvaltıdan önce içildi 😒
Evet, tsk. ler, americano, eve turk, nescafe.
Kahvaltı yapmam. Kahve de içmem
Afiyet olsun
Teşekkürler
İçtim afiyet olsun
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌸
İçildi evet
Afiyet olsun
Teşekkür ederim sizde
çayımı yudumladımmm
Afiyet olsun
sağolun sizede