Yeme & İçme Ne içersin hayatım? Gazoz? Gazoz sever misiniz? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İsteyen varsa bardağını getirsin. Gazoz sever misiniz? Diğer soruma da beklerim: İrmik Helvasının yanında hangisi gider: Su, Ayran, Şalgam, mevye suyu? Güncellemeler6 ay Güncel Ne içersin hayatım? Gazoz? Gazoz sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Ben direk maden suyu alayım 🤣 1 4 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Ahah Yorumla s MFBH22 6 ay Görsel olay 🤣 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Hiç sorma. Kimisi yapay zeka olduğunu da anlamıyor. Ona şaşıyorum 😄 Yorumla s MFBH22 6 ay Çünkü görsel gerçekçi ondan logo olmasa ben de derdim belki 🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. kola sigara 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Teşekkürler.
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ahahahah Ustam aksesuarlar da eksikli var boynuda madolyon zincir kolye "uyudun mu?" yazısı olsa harika 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
Qasanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Sarıkız iciyorum tr uretimi yaziyor ama bilemedim dogru mu 2 1 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Doğrudur. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 6 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Nuri Alço geldi aklıma 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Sjnsnx Yorumla
cileklimilekli Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Artık sevmiyorum 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 7 ay Neden? Yorumla
helelelelleeyuppi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 6 ay Evet severim 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 6 ay Doldurayım mı? 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben direk maden suyu alayım 🤣
Ahah
Görsel olay 🤣
Hiç sorma. Kimisi yapay zeka olduğunu da anlamıyor. Ona şaşıyorum 😄
Çünkü görsel gerçekçi ondan logo olmasa ben de derdim belki 🤣
kola sigara
Teşekkürler.
Ahahahah Ustam aksesuarlar da eksikli var boynuda madolyon zincir kolye "uyudun mu?" yazısı olsa harika
🤣🤣🤣
Sarıkız iciyorum tr uretimi yaziyor ama bilemedim dogru mu
Doğrudur.
Nuri Alço geldi aklıma
Sjnsnx
Artık sevmiyorum
Neden?
Evet severim
Doldurayım mı? 😂