Balat ın nostarji SEVDA gazozcusunu bilmeyen yoktur sanırım 130 çeşit gazoz bulunuyormuş ve her gittiğimde bugün gibi gazoz içmeden geçemedim

Balat ın nostarji SEVDA gazozcusunu bilmeyen yoktur sanırım 130 çeşit gazoz bulunuyormuş ve her gittiğimde bugün gibi gazoz içmeden geçemedim

Gazlı içecekler ile aram pek yoktur genelde maden suyunu tercih ediyorum, ama gazoz severim sade olanını, çocukken çok içerdim, kola yerine hep gazoz alırdım, şimdi görünce çocukluğum aklıma geliyor, zeytin ekmek üzerine pul biber , yanına soguk bir gazoz oh misgibi, oluyor. Ama şimdi pek içilmiyor görmüyorum insanların gazoz pek tercih ettiklerini genelde kolayı ve fantayi daha çok tercih ediyorlar, gazoz biraz ne dense dışlandı gibi günümüzde.
Cevap
15Cevap
Çok severim. Ama hiç nosyalji romantizmi yapmadan favorim evvelden beridir 7up tur. En bulunmaz nostaljik markalarıda her türlüsünüde içtim henüz üstüne çıkabilen olması benim için.
Mekanı bilmiyorum ama gazoz severim ilkokuldayken ictigim gazozlarin tadini bulamasamda hala vazgecilmezim simitle cok severim
Hic gitmedim.. İstanbul'da oldugumda birgun ugrarim vaktim olursa.
Sade gazoz ve simit ilk okul yıllarına götürüyor beni.
Severim.
Seviyorum da tüketmiyorum, şekerli asitli içecekleri tüketmiyorum uzun zamandır.
Tam gazoz içerken bu soruyu görmeme ne demeli
İlaç atılmazsa severim shsjs
Uludağ Gazozuna Bayılırım
Evet severim ı..
Hiç gitmedim. Güzel bir deneyim olur.
Gazozu çok severim
Şişe Uludağ dan başka içmem
Severim
Cok severim
Eski tadı yok ki
Severim
Severim