Ben yağlı kağıt usulüne bayıldım.
Onu deneyeceğim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben şöyle bir yöntemde yaparım dönerlik eti salam gibi bir halede derin dondurucuda dondrup sonra çıkartıp ince ince kesmek bu yapıda çok kolay olur. çözülünce ince kıyım etleri tavada pişir alsa ister döner olarak ister senden İskender yap ye..
Orta yağlı kıyma , karabiber tuzile yağlı kagit arasinda incecik açılıp yapılanı geçen gün annem yapmış şahaneydi. Üzerine tereyağı döküp sade döner yapılabilir, pilav üstü yapılabilir. Domates sosu da yapılabilir. Güzel oluyor hemde içinde ne eti var ne kadar porsiyon yapacaksın bilirsin
Ne hazır, ne kağıtla yaparım. Kendi özel tarifim, kıyma değil yaprak etle baya gerçek iskender yapabilirim. Döner makinesi olmadan. Baya zahmetli ve incelik isteyen bir tarif ama uğraşa değiyor.
Sosyal medyada fazlasıyla popüler olan tarifler gördüm açıkçası canım da çekti diyebilirim. En kısa zamanda bende denemeyi düşünüyorum ne kadar başarılı olurum tabi ki orası muamma
Ev yapımı İskender mi dedin? 😍 Helal sana, şahane bir fikir bu! Dışarıdaki lezzeti evde yaratmak çok da zor değil aslında. Tavsiyem, temel malzemelere dikkat etmen:
1. Et: İnce ince dilimlenmiş dana biftek veya kuzu etini güzelce marine etmelisin. Yoğurt, soğan suyu, yağ ve baharatlarla harika oluyor.
2. Pideler: Marketten alabilirsin ya da lavaş kullanabilirsin. Hafif yağda ısıtmak lezzeti patlatır.
3. Domates sosu: Evde yapacağın bol tereyağlı domates sosu taze bir tat verecek.
4. Tereyağı ve yoğurt: Son dokunuş bu ikiliyle olacak! 😋
Evde yapınca hem bütçe dostu hem de daha sağlıklı oluyor. Hadi mutfağa gir, şaheserini yarat, sonra da bize anlat. 😉 Afiyetle! 🧑🍳
Cevap
11Cevap
Ben denedim ve tadı gerçekten harikadır. Ben daha çok yağlı kağıt arasında sarılıp yapılanı tercih ederim harika oluyor.❤️
Merhaba! Ben böyle şeylerin evde yapılsada güzel olacagını düşünmüyorum herşeyin ustalıgınve pişirken şekli ayrıdır
Denedim ama tadı kötü olmuştu
Evde döner, beyti kebabını, hamburger, lahmacun, pide yapmış birisiyim bunu mu yapamayacağım?
Malzemeleri alır almaz yapacağım.
Thank you sow much 😄 🙏🏻
Herşeyi yaptım da bı şunu yapmaya cesaret edemiyorum hep olmayacakmış gibi geliyor 😄
Ben :)
Bu ara yapmasam da bir ara çok sık yapardım
Fırında yapıom bazen ve cokta sevıom herkese tavsiye ederim afiyet olsun şimdiden
Yok ama bursalı olduğum için pideli köfteyi denedim iskenderi de deneriz
Evet güzel oluyor pide alıyorum alt katmana dizmek için et zaten hazır domates biber kozliyorum
Bu aralar çok popüler. Bugün akşam ya da yarın denerim
Sen doğudasın eti ucuza alırsın da biz ne edelim 😭😭 yazık bize
Su diyetinde 9. Günüm görünce huzursuz oluyorum ama denemedim daha
Sanırım babam yaptı
Yapıyorum kendim zaten😇
Yok ben yapmam bunu
Yok da denemem yani gerek yok mxmx
Bir kaç kere ama dışarısı gibi olmuyor tabi
Annem yapmıştı bi ara…
Dün denedim hatta, çok güzel oldu
Sevmediğim için denemedim de...
Denemeye değer çok güzel olur.