Yeme & İçme Evde döner yapmayı denediniz mi? papatya__6Fenomen Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Merhaba…Evde döner yapmayı denediniz mi? Evde döner yapmayı denediniz mi? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 4 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b görüş paylaştı. 16 yaşındayken denemiştim tuzunu çok eklemişim hüsrana komşu olmuştuk. Bir daha da uğraşmadım. Niye aklıma getirdin şimdi mutlaka denemem gerekecek üf 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeğiFenomen Takip Et Master Yaş: 31 4 ay Denedim, başardım, taddım, taddırdım... :) %100 memnuniyet ✔️ 1 0 Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 4 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Evde hazır dönerleri pişirip yerim gadası 1 0 Yorumla
halil233 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 100% 4 ay hayır bir gün yapacam ama kendi evime geçtiğimde 1 0 Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eig 100% 4 ay Yok az önce dışardan pilav üstü döner ve çiğ köfte yedim 1 0 Yorumla
Bluesky_9688 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 4 ay Evde parça eti döndürüp kesip yaptim çok güzel oldu 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Yeme & İçme konusunda 13,3b görüş paylaştı. Hiç denemedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
16 yaşındayken denemiştim tuzunu çok eklemişim hüsrana komşu olmuştuk. Bir daha da uğraşmadım. Niye aklıma getirdin şimdi mutlaka denemem gerekecek üf
Denedim, başardım, taddım, taddırdım... :)
%100 memnuniyet ✔️
Evde hazır dönerleri pişirip yerim gadası
hayır bir gün yapacam ama kendi evime geçtiğimde
Yok az önce dışardan pilav üstü döner ve çiğ köfte yedim
Evde parça eti döndürüp kesip yaptim çok güzel oldu
Denedim daha pahalıya patladı.:D
Denemedim ama merak ettim şu an
Hiç denemedim
Disardakiler gibi olmuyor
Denemedim
Evet çok güzel oluyor
Yok denemedim denemek isterdim