Sen bilmezsin Demeyin çünkü 1000 sayfalık kocaman bir Havas ve ledun ilmi kitabı aldım. Bağlama vefkiden tutun ayırma koruma vefkine kadar her şey yapılışı var.
Bir tek şunu soracaktım hemen hemen tüm vefkler safran misk amber içeren mürekkep ile yapılır. Asla alkolden dolayı tükenmez kullanılmaz.
Lakin kitap da gördüğüm vefk örneklerinin birinde kullanılacak kalem türü yazmamış. Kurşun kalem de olabilir mi yazarken?
Ebced değerleri, saatler, Arapça hepsini biliyorum.
Ihtiyac olmadan yapmak haramdir... Nasil ki kidi hasta degilse ona ilac verilmez bu da oyle.. Sen ne amacla öğrendin bunu.. Bu di değil dini hic değil bunu bil...
Murekkepli kalem kullanacaksin. Kursun olmaz... Suda erimeli yazdigin seyler.. Ama bu gunah... Bunu unutma..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahahaha vefk ve muska günah değildir :) Kötü amaç yok ise tabi ki
bildiğim kadarıyla vefk yazmak o şekilleri yazmakla bitmiyor , belli bir yazma sırası her yazımda yapılacak zikir okunacaklar var , saatine göre ya da amacına göre tütsüsü var , direk al şekli çiz olsaydı çok kolay olmaz mıydı?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen knk bak şimdi Saati ve gününe dikkat edecek bide yazdığın kaleme başka şey yok
@Kbrkrskl Bence de korkmalısın çünkü muska ile uğraşan bir tanıdığım vardı şu an sefil bir vaziyette akli dengesi bozuk sürekli halüsinasyonlar görüyor
Enerji çalışması diyorsun büyü yok diyorsun kitap almak ile olmaz o işler havası vefk ciddi işler bu isler biyoenerji konusunda hakim değilsen musallat olurlar sana demedi çok ciddi bir iş bu kolay bir şey değil bunun için yıllarını veren var ufak bir hatadan gümlersin muskaya ifrit bulaşır haberin olmaz😂😂
En İyi Cevaplar