Yeme & İçme Tek başına iken Çay demler misin? Yoksa sallama mi? hain_tırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Gacak cay yaptim buyrun kankalar Güncellemeler7 ay Sallamayla kardeşim çay olmazzz... Tek başına iken Çay demler misin? Yoksa sallama mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 7 ay Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Tek olsam yine bir demlik demler içerim 1 0 Yorumla
Tiryakin_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Çay konusunda çok özenliyimdir.. sallama çayı hiç sevmem.. 2 0 Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Her akşam bir çaydanlık seylan çayım garanti. Tek içerim genelde 1 0 Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Sallama çay, çay mıdır ya 😅kaçak demlerim tabikide 0 0 Yorumla
aaydaalabuladaaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Çay değil kahve insanıyım her türlü sıcak soğuk kahvem meşhur içeni müptelası yapıyorum 😂😂 0 0 Yorumla
dinlemiyorumm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Çok yorgunsam demlemem anlık değişiyor, sallama çayı da hiç sevmem 🫠 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ben kacak cay sevmiyorum basımı agrıtıyorSana afıyet olsun 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Ben kendime göre çaydanlık aldim nsjsshs 1 1 Yorumla hain_tırtıl 7 ay Benimki de tek kişilik :) Yorumla
mervenincheesecakei Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay bi kisi icin yeter sallama 0 1 Yorumla hain_tırtıl 7 ay Sallamayla kardeşim çay olmazzz Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demlerim çaydanlıkta bambaşka benzemez aşka 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Teksem az da olsa çay demlerim ben 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 7 ay Yeme & İçme konusunda 702 cevap paylaştı. Yesılcay ya da kahve ıcerım yalnızsam. 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek başina da çay demlerim 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Afiyet olsun, Canım istiyorsa demlerim.. 0 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canım çekerse demlerim 0 0 Yorumla
mavibalonisbackbitch Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 70% 7 ay sallama çayı hiiiiçççç sevmiyorum ya 0 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Demlerim tabii, sallama çay sevmem 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 725 cevap paylaştı. Demlerim mutlaka 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demlerim 0 0 Yorumla
GÜNGELDİVURDULARONU Takip Et Xper 2 Yaş: 19 7 ay Köpeğinle iç 0 5 Yorumla hain_tırtıl 7 ay Keşke bulabilsem onu Yorumla GÜNGELDİVURDULARONU 7 ay Yaa kayıp mı Yorumla hain_tırtıl 7 ay Maalesef Yorumla GÜNGELDİVURDULARONU 7 ay Bir hayvana sahip çıkamadın mı Yorumla hain_tırtıl 7 ay Sahilde bakiyordum benim yerim yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tek olsam yine bir demlik demler içerim
Çay konusunda çok özenliyimdir.. sallama çayı hiç sevmem..
Her akşam bir çaydanlık seylan çayım garanti. Tek içerim genelde
Sallama çay, çay mıdır ya 😅kaçak demlerim tabikide
Çay değil kahve insanıyım her türlü sıcak soğuk kahvem meşhur içeni müptelası yapıyorum 😂😂
Çok yorgunsam demlemem anlık değişiyor, sallama çayı da hiç sevmem 🫠
Ben kacak cay sevmiyorum basımı agrıtıyor
Sana afıyet olsun
Ben kendime göre çaydanlık aldim nsjsshs
Benimki de tek kişilik :)
bi kisi icin yeter sallama
Sallamayla kardeşim çay olmazzz
Demlerim çaydanlıkta bambaşka benzemez aşka
Kaçak çay sallama olmaz😅😅
Teksem az da olsa çay demlerim ben
Demlerim ya çay babasıyım
Evini sevdim
Çayı demleme içerim
Yesılcay ya da kahve ıcerım yalnızsam.
Tek başina da çay demlerim
Afiyet olsun, Canım istiyorsa demlerim..
Demlerim tabisiii ortam müq😭
Canım çekerse demlerim
sallama çayı hiiiiçççç sevmiyorum ya
Demlerim tabii, sallama çay sevmem
Demlerim mutlaka
Sallama içiyorum ya canım çok isterse
Çok çay içmem
Demlerim
Kaçak cay
Çay sevmem
Sallama sevmem
içmem