Yeme & İçme Tek başınıza olsanız çay demler misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Demlesem dert demlemesem dert Güncellemeler7 ay Demliyorum arkadaşlar hepinizin yerine içeceğim Tek başınıza olsanız çay demler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ay hiç uğraşamam demlemem içmeyi vereyim 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 7 ay Çaysız olmaz. https://youtu.be/7LuaAFj6aDw?si=8Szt_JAroiBxgKY7 0 0 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 631 cevap paylaştı. Tek başına bitmez. Çay sevmem ama adres ver, kurabiye alıp geliyorum... 0 3 Yorumla Soran 7 ay Gel kız İstanbul silivri Yorumla Adeptus 7 ay Of ben gelene kadar çay bayatlar aşkom djflf Yorumla Soran 7 ay 🤣 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek başınayken 10 kişilik çay demleyip, 2 bardak içen ben. 0 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. TekimÇaydanlığa 2 poşet atıyorum2 fincana 1 oralet 1 kahve yapıyorum 0 0 Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 7 ay Her akşam demliyorum, çay benim için olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 7 ay her akşam gelince demlerim yalnizda olsa iyi gidiyor 0 0 Yorumla
sigMa_34 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Demle ama şimdi değil maç var o başlamadan 10 dk önce demle 0 0 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Çay demleme konusunda cimrilik yapan biri beni fena boğar. 0 0 Yorumla
Humdinger Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Azıcık demliyorum iki bardaklık. Çaysız olmazz 0 2 Yorumla Soran 7 ay Hmmm mantıklı benim elimin ayarı yok da bi demlik oluyor kocaman Yorumla Humdinger 7 ay 2 yemek kaşığı çay koy 1 sb su koy üstüne altına da 3-4 sb su koy Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. Net demlerim demliyorumda 0 0 Yorumla
EvliBeyazÇikolata Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Tek başıma olunca kahve tercih ediyorum 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 7 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet. Yanına da atıştırmalıklar çerez vs. 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok ya tek basina keyifli olmuyor. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı. Evet demlerim tabi çay önemli 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% 7 ay Yeme & İçme konusunda 392 cevap paylaştı. Ben evdekiler yatınca demliyorum 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eve geldim tek başıma bir demlik demledim 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Tabiki de hatta bir tencere içerim 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. Canım çekerse demlerim 0 0 Yorumla
SerialHas Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 7 ay tüh ya inşallah Allah derdine derman olur 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 7 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. 1 demlik içerim hemde 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok içmem o yüzden hayır 0 0 Yorumla
mrtt0034 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 7 ay Yeni demledim genelde de demlerim yani 0 2 Yorumla Soran 7 ay Yarısını ver de boşa gitmesin Yorumla mrtt0034 7 ay Olur gel buyur Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 510 cevap paylaştı. Niye demlemeyeyim 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 605 cevap paylaştı. Çay içmem 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 7 ay Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. demlerim 0 0 Yorumla
Tiryakin_ Takip Et Xper 1 Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 515 cevap paylaştı. Evet, mutlaka.. 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Genelde demlemem. 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı. Demliyorum bazen 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Demlerim evet 0 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. demlemem 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 481 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ay hiç uğraşamam demlemem içmeyi vereyim
Çaysız olmaz.
https://youtu.be/7LuaAFj6aDw?si=8Szt_JAroiBxgKY7Tek başına bitmez. Çay sevmem ama adres ver, kurabiye alıp geliyorum...
Gel kız İstanbul silivri
Of ben gelene kadar çay bayatlar aşkom djflf
🤣
Tek başınayken 10 kişilik çay demleyip, 2 bardak içen ben.
Tekim
Çaydanlığa 2 poşet atıyorum
2 fincana 1 oralet 1 kahve yapıyorum
Her akşam demliyorum, çay benim için olmazsa olmaz
her akşam gelince demlerim yalnizda olsa iyi gidiyor
Demle ama şimdi değil maç var o başlamadan 10 dk önce demle
Çay demleme konusunda cimrilik yapan biri beni fena boğar.
Evet demlerin içerim ama kocam çok çaycı hiç sönmez ocağın alti
Tek başına demlenen çayın tadını başka bir şey vermez
Azıcık demliyorum iki bardaklık. Çaysız olmazz
Hmmm mantıklı benim elimin ayarı yok da bi demlik oluyor kocaman
2 yemek kaşığı çay koy 1 sb su koy üstüne altına da 3-4 sb su koy
Canım istiyorsa demlerim
Net demlerim demliyorumda
Tek başıma olunca kahve tercih ediyorum
Evet yapıyorum da zaten
Evet. Yanına da atıştırmalıklar çerez vs.
Yok ya tek basina keyifli olmuyor.
Ders çalışınca evet.
Evet demlerim tabi çay önemli
Ben evdekiler yatınca demliyorum
Tek başımayım demliyorum
Demlemem çayla aram yok
Şimdi aklıma geldi çay koyayım bari
Eve geldim tek başıma bir demlik demledim
Tabiki de hatta bir tencere içerim
Demlerim çayı çok seviyorum
Canım çekerse demlerim
Demlerim yaa. İçmeyince kendime gelemiyorum.
tüh ya inşallah Allah derdine derman olur
Demlerim asla boş geçmem
Hiç tereddüt etmem :))
1 demlik içerim hemde
Çok içmem o yüzden hayır
Yeni demledim genelde de demlerim yani
Yarısını ver de boşa gitmesin
Olur gel buyur
Çay sevmiyorum
Niye demlemeyeyim
Vallahi demleyecektim vazgeçtim 😂
Çay içmem
Evet
Kola severim
tabi ki çayın birine ihtiyacı yok ama tatlımm
demlerim
Evet, mutlaka..
Evet çaysız olmaz hayat
Genelde demlemem.
Demliyorum bazen
Neden olmasın
Demlerim evet
Çaysıx olmaz
demlemem
demlerim
Beni çağır ben demliyim, beraber içelim :)
Dışarı çıkardım
Demliyorum tek başına
Hayır
Demlede içelim
Demlerim
Eskiyi içerim 🙊
Bazen