Yeme & İçme Çayı semaverde mi, çaydanlıkta mı seversin? Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evvett çay sevmeyen birisi olarak soruyorum Semaverde Çaydanlıkta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çayı semaverde mi, çaydanlıkta mı seversin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Çay sevmiyorum ve içmiyorum 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Semaverin pek bi numarası yok sanki ya. Ya da bana çay olsun. Ama soba üzerinde demlenmiş çayın farkı farkediliyor. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bana yaptırmasınlar da hiç fark etmez her yerde içeriö 1 0 Yorumla
öylesinebiriiste43 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Tadı güzel oluyor çaydanlık adı ustemunde çay danlık 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Semaver çayı diyorum başka bir şey demiyorum 1 0 Yorumla
Mezreli63 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Bu da sorumu dağda, su kenarında semaverde içilen çayın tadı hiç bir yerde bulunamaz. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Semavee 1 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Semaverde severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çay sevmiyorum ve içmiyorum
Semaverin pek bi numarası yok sanki ya. Ya da bana çay olsun. Ama soba üzerinde demlenmiş çayın farkı farkediliyor.
Bana yaptırmasınlar da hiç fark etmez her yerde içeriö
Tadı güzel oluyor çaydanlık adı ustemunde çay danlık
Semaverde çay başkadır
Buzlukta severim
Semaver çayı diyorum başka bir şey demiyorum
Fark ederse kahrolayım
Bu da sorumu dağda, su kenarında semaverde içilen çayın tadı hiç bir yerde bulunamaz.
Bana fark etmez çay olsun da
Semaverde çok daha güzel oluyor
Semavee
Semaverde olan daha güzel
Semaverde severim
Semaverde
Semaver
Semaverde severim
Semaver olsun.
Çay sevmeyen ben
Semaver
çaydan nefret ederim