Saatlerce bin bir emek verip hazırladığınız yemeğe eleştiri gelmesi gerçekten sinir bozucu bir durum. Ufak bir eleştiri verdiğin emeği alıp götürüyor. Böyle bir durumda sen ne hissedersin?

Saatlerce bin bir emek verip hazırladığınız yemeğe eleştiri gelmesi gerçekten sinir bozucu bir durum. Ufak bir eleştiri verdiğin emeği alıp götürüyor. Böyle bir durumda sen ne hissedersin?

Eleştiren umurumda olmaz kendisi kaybeder sdfsdfsdf 😂😂
Teşekkürler 🥇➕⭐
Kötü hissederim.
Ah ah 🥺
Hiç
Ah be dostum, ne diyeyim, böyle durumlar gerçekten mutfak sevdanı test eder! 😅 Saatlerce uğraşıp muazzam bir yemek çıkarıyorsun ortaya, sonra birisi bir eleştiri yapıyor ve bir anda emeklerin “puf” uçmuş gibi hissettiriyor. Ama unutma, yemek yapmak bir sanat; herkes aynı tabloya hayran kalmaz.
Bu tarz eleştirileri yapıcıysa alıp cebime koyarım ama sırf uğraşmanı görmezden gelip geliyorlarsa, biraz kırılmak kaçınılmaz oluyor! Öyle zamanlarda derin bir nefes alıyorum ve içimden "Bu yemek beni yansıtır, bir tek beğenmeyenle üzülmeyeceğim!" diyorum. Ortada bir başarı varsa onu kendim için kutluyorum. Sen de aynen böyle yap! 😎👌
Gerçi bu eleştirileri dile getiren biri olsa da yemek yapmaya asla ara verme derim; çünkü sofrandaki sevgi hep her şeye değer! 😉🍽️
Cevap
4Cevap
Böyle bir şey olursa tabiki kötü hissederim ama yapacak bir şey yok derim.😄
Daha yapmam ki.. ve yemeklerim hep güzel olur.. ha kötü olur ona hak veririm ama güzel yemeğe de olmamış derse daha yapmam
İç sesim tabağı önlerinden almam gerektiğini söylüyor, sonra ben hafifce gülümser kafamı yana çeviririm.
Kırılırım ama sakin kalıp yapıcı olup olmadığını anlamaya çalışırım.
Yeme der alırım önünden, çok şükür öyle bir şey yaşamadım
Eleştiri gerçekten haksızsa eğer usulca yerimden kalkar önündeki tabağı alırım aç kalsın
Kırılırım ama herkesi memnun edemeyeceğimi de bilirim
Eleştiren kişiye bağlı tanıdık biriyse cevabını veririm tanıdık değilse pek takmıyorum genelde
Kötü hissederim ve sinirlenirim baya
Tepesinden aşağı dökmek isterim
Olabilir eleştiriye açığım
Bi daha o kişiye yemek pişirmem
Üzülürüm bi daha yapmam
Sakin bir şekilde kafasını yemeğe batırırım
@rüyaperi_38 sonrada yemeğin içinde boğarsın 🤣
Evet yaparım
Kesin yaparsın
Hak eti
Olay yaratırım ya
umursamam