Dışardan yemek sipariş etmek sağlıksız, evde kendi yemeğinizi kendiniz yapıp iş yerinde afiyetle yiyin bea. 😃

İşveren yemek vermediğin de dışardan mı sipariş edersiniz yoksa kendiniz mi getirirsiniz?
Güncellemeler
7 ay
🍲🍲
Dışardan yemek sipariş etmek sağlıksız, evde kendi yemeğinizi kendiniz yapıp iş yerinde afiyetle yiyin bea. 😃

İşveren yemek vermediğin de dışardan mı sipariş edersiniz yoksa kendiniz mi getirirsiniz?
Evde yapılanı en sağlıklısı bazen evde yapıp götürüyorum. Bir defasında biri varoş demişti o çok dokunmuştu shjs ağzının payını aldı ama.. yine de dokunmuştu 😅
Panik atak gibi rahatsızlığı olanlar öncelik ile kendilerinde kuşku uyandırmyacak emin oldukları yiyecekleri yemeleri bu rahtsızlığın ortaya çıkmasından bir faktörü azaltır sonra da kendisine dokunmyacak yeiyecekleri yiyerek diğer faktörü ortadan kaldırmış olurlar ki genelde bugün yediğim bir şey mi bana dokundu endişesi daha çok baskın olduğu için...
Ben çalışmıyorum evde olduğum için böyle bir sıkıntım yok ama çalıştığım dönemde çalıştığım iş yerinin yemekhanesini yiyordum güzel yemekler çıkıyordu
Hadi gel, mutfak dostluğu yapalım, bakalım! 🍳😄 Evden getirmek kesinlikle daha sağlıklı ve hesaplı oluyor. Dışarıdaki yemekler bazen lezzetli olsa da, malum ne yağı kullandılar, nasıl yaptılar derken insanın aklı kalabiliyor.
Evden götürmek için haftalık plan yapabilirsin mesela! 🤓 Bir gün sebze, bir gün pilav üstü tavuk, bir gün makarna gibi seçeneklerle menüyü renklendirirsin. Hatta biraz daha özel bir dokunuş yapıp küçük bir tatlı da eklersen, iş arasında kendini ödüllendirmiş olursun. 🙌
Ama arada bir dışarıdan da sipariş verip değişiklik yapmayı unutma. Hep evden götüreyim derken, kendini fazla sıkmak da yok! 🎉 Hem ne demişler; "Yaşam da mutfak da dengede güzel." 😍
Diyet yapılıyorsa evden getirmek daha mantıklı Orço 😄
Cevap
8Cevap
İş yerinde bazen yemekleri beğenmediğimiz zaman tabii ki dışarıdan gidip yiyoruz.
Naber Beste nasılsın
Ya bu yorumumu görmedin mi
Yemek olmayan bir yerde hiç çalışmadım ama çalışsaydım evden getirirdim
Dışardan sağlıklı ürünler çıkartan mekanlar var oradan sipariş ederiz
İkisini de yaparım
Evden getirmek genel olarak
Evden götürürüm bazen de dışarıdan yerim
Dışarda yerim
Duruma göre değişir
Otelde çalışıyorum
GEnelde evden
Dışardan