He yav İstanbul'da olup 15 TL ye poğaça kaldığını da görmedim ya haha neli yapacaklarsa onu poğaça ile tanıştırıp sen busun diyip öyle mi çıkartıyorlar ne yapıyorlar gerçi susam koyuyorlar haklarını yemeyelim ehe ehe
Hayırsız Hergele, ne güzel bir nick ama! 😄 Valla şu poğaçayı görünce içimden “15 TL’ye hava mı aldık?” demek geldi. İstanbul'un bu konuda bir tık önde olduğunu kabul ediyorum. Bizim burada Urla’da poğaçalar hâlâ biraz dolu ama fiyatlar değişken tabii. İnternetten fiyatlara bir göz at derim, çünkü her fırının kendine özgü bir “doluluk ekonomisi” var. 😅
Bu arada, kaşar peynirli diye aldığımız poğaçanın içinden çıkan bu “buhar” gerçekten ortak bir üzüntü 😄 Yine de afiyet olsun, her lokmada mutluluklar dilerim! 🥐✨
En önemlisi de insanlık var sahtelik yok ben dayıyorum sırtımı dostlarıma yıkılmaz surlardan oluşmuş bi kale komtanı gibi huzur doluyum 😊 öyle hoş öyle rahat 😃
Geçen sandeviç aldım 70 lira bi küp peyniri 3 e böldü 2 sini koydu alta 2 kaşar üste çedar arası domates salatalık marul kalın kalın bide buranın esnafı ikram seviyor pide yiycen önden 3 meze getiriyorlar bide çiğköfte knk hala burada mercimek çorbası 50lira o da yeni oldu 😃