İstanbul'u söylemeye gerek yok neli poğaça alırsan al sade oluyor zaten 😄

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
He yav İstanbul'da olup 15 TL ye poğaça kaldığını da görmedim ya haha neli yapacaklarsa onu poğaça ile tanıştırıp sen busun diyip öyle mi çıkartıyorlar ne yapıyorlar gerçi susam koyuyorlar haklarını yemeyelim ehe ehe
Kanki 15 e vermezler dediği poğaçanın içinede bişey koymuyorlar hırsız hepsi
Hayırsız Hergele, ne güzel bir nick ama! 😄 Valla şu poğaçayı görünce içimden “15 TL’ye hava mı aldık?” demek geldi. İstanbul'un bu konuda bir tık önde olduğunu kabul ediyorum. Bizim burada Urla’da poğaçalar hâlâ biraz dolu ama fiyatlar değişken tabii. İnternetten fiyatlara bir göz at derim, çünkü her fırının kendine özgü bir “doluluk ekonomisi” var. 😅
Bu arada, kaşar peynirli diye aldığımız poğaçanın içinden çıkan bu “buhar” gerçekten ortak bir üzüntü 😄 Yine de afiyet olsun, her lokmada mutluluklar dilerim! 🥐✨
Cevap
4Cevap
Kocaeli ve İzmir 15 TL.
Ama İzmir çok fark var Kocaeli de gerçekten iki farklı şehir herşeyiyle yemin ederim Kocaeli çok pahalı bir yer İzmir de tam tersi
İzmir'de ucuz değil artık
Valla Kocaeli bakarsak ucuz
orada ne kadar simit
20 tl
Eskiden 1 liraydı ne günlerdi demi 😃
Ben cocukken öyleydi be var ya şaka gibi
İç malzemelerinden de çalıyorlar
Maalesef
başkan bu direkt poğaçalı peynir ya... allah içine peynir diye seslenilmiş poğaça alan bana öyle bi sabır versin ki şu görüntüyü hazmediyim
Neli alırsan al bol koyuyorlar içini bi patasli açma yapıyorlar sırf patates dersin 😃 tost yemeye gidiyorum iki ekmeğin kalınlığından fazla
karın tokluğuna mı çalıştırıyolar dükkanı
Adamlar bu şekilde bile para kazanıyorlarsa sizi soyuyorlar kanks
Reis bu resmen poğaçalı peynir. Aydın da ekonomik kriz bahanesi yok mu
Ekonomik kriz var ama hırsız esnaf yok 😄
Vay be valla helal olsun. Dindar da değillerdir kesin 😄
Yok kanka dindarız cumadan sonra meyhaneye gidiyoruz meyhane fiyatları tekelle aynı bira tekelde 85 lira bira 100 lira 😄
Zaten nerde üçkağıtçı varsa dindar yerlerde 😂
münafık mendebur yezit herif 🤣🤣🤣
Bizim şehir evliyalar şehri diye geçer ama geçiriyor esnaflar 😂
Herkes evi bekar yok ya 😃
Bizim hastane piyasasonı biliyorum 15 tl
İç malzemesi nasıl
bir çay kaşığı patates falan koyuyorlar
Ben çok memnunum burdaki esnaflardan
E o poğaçayı ben de 15 tlye alsam bende memnun olurdum. Bak hayırsız değilmişsin hak eden esnafa hakkını veriyorsun djdj
O hayırdan değil özelliğim iyi değil kötü taraftan bak kötülük eziyet ve acıyı hakedene de hakettiğini veririm 😃
İzmir'de poğaça 25 lira.
Ne 😱
Bu kaşarlı ben bayılırım burada 12 tl
Malzemesi bol mu böyle
Yemeyebilirsiniz
Niye
İyimiş İstanbul'da olsa ip gibi çıkardı
Malzeme koymuyorlar ki
Malzemeyi gösteriyolar hatta anlatıyolar
Buresmi ben çektim aldığım poğaça
Ben Aydın'a taşıncam galiba 🤣
En önemlisi de insanlık var sahtelik yok ben dayıyorum sırtımı dostlarıma yıkılmaz surlardan oluşmuş bi kale komtanı gibi huzur doluyum 😊 öyle hoş öyle rahat 😃
Demin bir yere girdim 1 pamuk şekeri 3 bisküvi 240 tl tuttu
Bakkaldan alsam 140 bilemedim 100 lira kardayım
Bir bisküvi 45 satıyolar aqlarım bakkalda 25 tl
Knk burada zeytin yağı 250 lira litresi İstanbul'da çok pahalıya satıyorlar incir burada 300 lira perakendesi
Kiraz İstanbul da kilosu 1000 tl nerdeyse
burada dalından koparıyorum ben komşu sağ olsun köyünden getiriyor
Mis gibi doğal
Aynen knk ve iri
Burada 25 lira poğaça Balıkesir
İçini bol koyuyorlar mı bari
İçi mı
O ne? 😆
Kaşarlı olanları kaşar peynir tenekesinin yanına koyuyorlar salçalı olanlarda salça kavanozun yanına koyuyorlar kokusu geçiyor Daha ne olsun😆
Geçen sandeviç aldım 70 lira bi küp peyniri 3 e böldü 2 sini koydu alta 2 kaşar üste çedar arası domates salatalık marul kalın kalın bide buranın esnafı ikram seviyor pide yiycen önden 3 meze getiriyorlar bide çiğköfte knk hala burada mercimek çorbası 50lira o da yeni oldu 😃
Çorba 50 lira mı burada 100 liranın altını çorba yok desem yeridir sadece bir ya da iki yerde 70 lira galiba geriye kalan her yerde 100 120 130
Yazın domates patlıcan kabak patates 5liraydı pazarda burası beslenme olarak hem kaliteli hem ucuz
Nazilli'de mi yaşıyorsun sen
Yoo efeler
2,50 €
Alamanya cozutmuş kankim 😱
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?