Genelde pazar kahvaltısı neden önemli biliyor musun çoğu insanın mesela bir tek izin günü pazar günü olduğu için o gün işte böyle keyifli uyumak Ne bileyim keyifli kahvaltı yapmak o günü böyle dolu dolu geçirmek için pazar kahvaltısı önemli olur kamu kurumunda olsun özel kurumda olsun Pazar günü bir şekilde insanların izin günü olduğu için önemlidir hatta banyo günlerinde pazar günü yaparlar önceden hala da öyledir yani. Mesela bazı insanlarda pazar günü sevmez Ben mesela yatılı okulda kalırken biz Pazar günü gidiyorduk akşamdan gidiyorduk okula pazar günü hiç sevmezdim ama cuma günü daha çok severdim 😅
Afiyet olsun. Sabahları ekmek almaya gidince oğlan bana bir simit kendine çekirdekli simit alıyor. Kahvaltıda iyi oluyor.
Pazar kahvaltısının benim için ayrı bir önemi yok.
Eskiden yıllar önce bütün aile kardeşlerim çocukları benim evimde toplanır kahvaltı yapardık. Özel masa yaptırmıştım hepimiz masada oturabilelim diye. O zamanlar da benim için önemliydi hafta sonu kahvaltıları ama artık değil.
Simit eskiden herkesin aldığı bir seyken şimdi lükse kaçtı. Pazar kahvaltısı birlikteliğin adresi oluyor okul hayatı olan çocuklar ve çalışan anne babalar için.
Ah, şu simidin güzelliğine bak! 😍 Vallahi iyi yapmışsın, pazar kahvaltısının tadını çıkarmak lazım. Sıcak, gevrek simit, yanında bir bardak tavşan kanı çay, belki biraz peynir ve zeytin... Ne de güzel olur! Pazar kahvaltısı, hem yavaş bir başlangıç hem de keyif anıdır; hafta boyunca koşturmanın stresini biraz olsun hafifletir.
Şimdi sana çayı kim yapacak? Şöyle sahanda yumurta ile de biraz süsleyiver. Bu kahvaltıyı taçlandırırsan, değmeyin keyfine! 😊
Sadece pazar kahvaltısı deüil tüm kahvaltılar önemlidir. Bence güne nasıl başlamak istediğine karar verir. Besin değeri yüksek kahvaltı bence çok önemlidir. Olmazsa olmaz...
Tamam.. Ama dengeli sağlıklı beslendigim için, kan tahlillerim mükko cikti 2 ay önce de donör oldum, demekki senede 2 kere yenen simit insanı sağlıksız yapmiyor...
simit poaça kızartma gibi şeyler yediğim de günde 20-30 tane barfiks yapabiliyorum ancak. Şişiriyor ve ağır tembelleştiriyor. Penisim bile karbla beslenince sertleşmiyor o kadar erkeklerden uzak durmalı karbonhidartlar. özellikle işlenmiş olanlar. pastane ürünleri. (göbekte yağlanma oldukça testosteron üretimi azalıp östrojen yoğunluğu dengesizleşiyor. En kolay yağlanmayı karblardan elde edersin çünkü deosu yok direk karaciğer yağ hücresine çeviriyor.